Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Microsoftova podrška za Office 2013 uskoro završava. Na koji paket se prebaciti?

  • Microsoft
  • Office
  • Usporedba proizvoda

1. 3. 2023

Životni ciklus Microsoft Officea 2013 uskoro će završiti – proširena podrška bit će dostupna do 11. travnja 2023. Nakon toga, popularni Office paket će i dalje funkcionirati, ali Microsoft više neće nuditi ispravke grešaka i sigurnosne zakrpe. Kao posljedica toga, ako korisnici naiđu na neku vrstu tehničkog problema sa svojim programima, morati će sami pronaći rješenje.

Iako je Office 2013 dobro poznat mnogim ljudima,te se zahvaljujući svojoj stabilnosti, još uvijek često koristi čak i 10 godina nakon izlaska, možda je vrijeme da razmislite o modernizaciji svog radnog okruženja s paketom koji nudi novije značajke produktivnosti. Kako biste izbjegli pretjerane promjene u radnim navikama svojih zaposlenika, preporučujemo nadogradnju na jedan od tri najnovija Microsoftova trajna Office paketa, tj.:

Office 2016 Professional Plus

Kraj podrške: 14.10.2025.

Omiljeni nasljednik Officea 2013 , sustav Office 2016, pristupačan je i popularan proizvod, preporučuje se organizacijama koje žele produljiti i poboljšati iskustvo klasičnog paketa Office.

Office 2019 Professional Plus

Kraj podrške: 14.10.2025.

Office 2019 koristi istu verziju softvera kao Office 2016, ali dodaje nekoliko značajki za bolju suradnju i poboljšanu produktivnost, pružajući izvrsnu ravnotežu između klasičnog Office iskustva i novijih okruženja temeljenih na oblaku.

Office LTSC Professional Plus 2021

Kraj podrške: 13.10.2026.

Office 2021 najnovija je verzija Microsoftovih paketa za trajnu produktivnost, koja donosi još više značajki klasičnim apli­ka­ci­jama za stolna računala te dodatno proširuje mo­guć­nosti integracije u oblak i mo­guć­nosti su­rad­nje.

Kao što se gore vidi, kraj životnog vijeka sva tri paketa vrlo je sličan (isti u slučaju 2016. i 2019.), što donositeljima odluka daje priliku da se usredotoče na odabir proizvoda koji im je potreban na temelju cijene i potrebnih značajki. Saznajte više o razlikama i sličnostima između tri verzije MS Officea u našim člancima s usporedbama za Office 2016 u odnosu na Office 2019 i Office 2019 u odnosu na Office 2021.

Uštedite na troškovima s hibridnim rješenjima

Ako Vaša tvrtka želi nastaviti s klasičnim MS Office iskustvom, ali također treba nekoliko alata dostupnih samo u najnovijim Microsoftovim uslugama, razmislite o hibridnom rješenju – kombinaciji trajnog paketa Office i pretplate na Microsoft 365. Saznajte je li ovo najvažnije i najpovoljnije rješenje za Vaše poslovanje u našem članku: Hibridna rješenja: kako mogu pomoći Vašem poslovanju da uštedi na softveru?

Trebate pomoć pri odabiru pravog rješenja za Vašu tvrtku? Kontaktirajte nas za besplatne konzultacije!

Pronalaženje najbolje ravnoteže između značajki, dugovječnosti i cijene proizvoda može biti dugotrajno i iscrpljujuće. Naša tvrtka pruža besplatno savjetovanje o licenciranju. Stoga, ako želite uštedjeti vrijeme, novac i živce, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo pomoći i savjetovati Vas o najprikladnijim proizvodima.


Spremi ovaj članak kao PDF

Proizvod dodan u košaricu