Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Provjera zakonitosti softverskih licenci

Dopustite nam da provjerimo zakonitost Vašeg rabljenog softvera!

KONTAKTIRAJTE NAS
Jeste li kupili rabljene softverske proizvode od drugih prodavača ili e-trgovina i niste sigurni da li su zakonski usklađeni? Uz našu novu uslugu provjere zakonitosti softvera, možete prestati sumnjati i jednostavno pronaći odgovor!

Što je naša usluga provjere zakonitosti?

Prvi smo u industriji koji korisnicima nude mogućnost provjere jesu li njihovi trajni softverski proizvodi koji koriste, poput primjerice Office, Windows ili Microsoft Server licenci potpuno legalni. Razumijemo koliko teško može biti organizacijama koje ne znaju koja je dokumentacija potrebna za reviziju, da utvrde imaju li sve što je propisano zakonom. I upravo u tom trenutku naša usluga stupa na scenu.

Kada i zašto koristiti ovu uslugu?

Usluga je kreirana na temelju povratnih informacija kupaca koji su kupili rabljeni softver od drugih prodavača i kasnije shvatili da im možda nedostaju potrebni dokumenti za potencijalnu reviziju. Na primjer, kupnja samo licencnog ključa, ali ne i stvarne softverske licence. U Forscopeu razumijemo važnost osiguravanja zakonitosti Vašeg softvera i tu smo da Vam pomognemo!

Ova usluga je posebno prikladna kada:

  • kupite rabljeni softver po sumnjivo niskim cijenama,
  • dobijete sumnjivu dokumentaciju,
  • naručite od dobavljača izvan EU, ili iz e-trgovina kojenemaju stvarni fizički ured i adresu koja se može pratiti.

Kako izgleda proces provjere?

  1. Najprije ćete stupiti u kontakt s nama i dati informacije o tome koje softverske licence želite da provjerimo. 
  2. Nakon što nam pošaljete potrebne dokumente, provest ćemo temeljitu provjeru kako bismo saznali jesu li Vaše licence zakonite i usklađene.
  3. Primit ćete informaciju o rezultatu postupka provjere.

Imajte na umu: Povjerljivost naših klijenata shvaćamo vrlo ozbiljno. Zato sa svakim klijentom potpisujemo Ugovor o tajnosti podataka (NDA) kako bismo osigurali da sve informacije koje podijelite s nama ostanu strogo povjerljive.

Cijene

Naša usluga košta 100 € bez PDV-a, bez obzira na broj licenci koje želite provjeriti, što je čini vrlo pristupačnim i praktičnim rješenjem za svaku organizaciju.

Želite izbjeći potencijalne pravne probleme?

Kontaktirajte nas!

Obrazac za kontakt

Proizvod dodan u košaricu