Postavke

Redakcija

Budite u tijeku s najnovijim informacijama iz Forscopea!

O nama

Forscope je najveći posrednik rabljenog softvera u srednjoj i istočnoj Europi, koji na tržištu posluje od 2016. godine. Kupujemo i prodajemo softverske proizvode poznatih proizvođača (uglavnom Microsoft i Autodesk), pomažući klijentima uštedjeti do 70% troškova. Sjedište Forscopea nalazi se u Brnu, drugom najvećem gradu u Češkoj Republici, ali imamo predstavnike u 9 drugih zemalja EU. Naša tvrtka je certificirani Microsoftov partner i nositelj certifikata ISO 9001:2015 i ISO 27001.

Priopćenja za tisak

Case study

SoftwarePro postaje Forscope


Naša tvrtka postala je još veća! Početkom listopada 2022. slovački brand za prodaju rabljenog softvera SoftwarePro postao je dio naše tvrtke! Ova akvizicija će nam pomoći da poboljšamo iskustvo naših kupaca zahvaljujući zajedničkom znanju.

SoftverPro je do sada bio najveći igrač na slovačkom tržištu s rabljenim softverom, tako da smo jako uzbuđeni što će se pridružiti Forscopeu. Naša tvrtka raste i mi ponovno idemo korak dalje. Vjerujemo da ćemo se zahvaljujući ovoj akviziciji moći još više približiti ostvarenju našeg dugoročnog cilja – uštedjeti što više financijskih sredstava našim kupcima.

Jakub Šulák
Izvršni direktor Forscopea

Ulazimo u novo poglavlje rasta naše tvrtke i jedva čekamo što će nam budućnost donijeti!

Javite nam se

Case study

Software Deals postaje Forscope!

Zašto mijenjamo ime?

Ideja o preimenovanju i obnovi naše tvrtke razvija se u našim glavama više od godinu i pol. Osjetili smo da je potreban pomak kako bismo pružili još bolje i šire usluge prilagođene potrebama naših kupaca. Također smo se željeli jasno razlikovati od ostalih tvrtki na sekundarnom tržištu softvera zbog konfuzija i nepotrebnih problema, vezanih uz nepouzdane prodavače softvera.

Drugi važan razlog preimenovanja bio je činjenica da smo željeli objediniti brend na svih 11 europskih tržišta na kojima je naša tvrtka prisutna.

Novo ime i logotip bolje izražavaju suštinu i viziju našeg branda kao i vrijednosti na kojima je izgrađen. Također nam omogućava bolju zaštitu brenda, jer je Forscope sada zaštitni znak registriran u Europskoj uniji.

Uzbuđeni smo oko svega što će nam ova promjena donijeti  odmah a i u budućnosti (kao što je i daljnje proširenje našeg portfelja proizvoda) i nadamo se da ćete uživati i u ovom novom putovanju s nama!

Kada će se ta promjena dogoditi?

Tijekom mjeseca Travnja. Postupno ćemo sve jezične verzije naše web stranice premjestiti na novi URL. Ako u preglednik upišete www.software-deals.hr, bit ćete automatski preusmjereni na novi: www.forscope.hr

Što to znači za vas - naše kupce?

Za vas, jedina razlika će biti u tome što ćete posjetiti web stranicu s drugim imenom. Ako imate račun, on će biti prenesen na novu web stranicu i koristit ćete iste podatke za prijavu kao i obično. Telefonski brojevi za podršku korisničkoj službi, upravitelju računa ili našem uredu ostaju isti.

Što još ostaje isto:

  • Forscope brend je u vlasništvu RA Software s r.o., iste tvrtke koja posjeduje brend  Software Deals
  • broj bankovnog računa
  • Ljudi - neće biti nikakvih kadrovskih promjena povezanih s preimenovanjem naše tvrtke

U koliko želite znati više, ne ustručavajte se kontaktirati nas, rado ćemo vam odgovoriti.

Neka započne novo poglavlje pružanja izvrsnog pristupačnog softvera!

Vaš uskoro Forscope team

Javite nam se

Case study

Forscope: IceWarp distributer

Postali smo službeni distributer ove platforme temeljene na pregledniku, porijeklom iz Češke. IceWarp je alternativa Microsoftu 365 i Google Workspaceu, ali je znatno jeftiniji u odnosu na oba rješenja – cijena je 50% niža nego za Microsoftove proizvode i 69% u odnosu na Googleove proizvode. Posebno za srednje velike tvrtke i javne institucije, može biti zanimljiva opcija za osiguranje jednostavne suradnje unutar tima, kao i čitave organizacije, po povoljnoj cijeni.

IceWarp nudi iste značajke kao i njegovi konkurenti, tj. uglavnom rad na zajedničkim dokumentima, online konferencije, timski chat, e-pošta na vlastitoj domeni, kalendar i još mnogo toga. Sve u jednom prozoru web preglednika. Također možete koristiti i mobilnu aplikaciju, tako da možete raditi doslovno s bilo kojeg mjesta.

IceWarp sučelje: E-pošta
IceWarp sučelje: Kalendar
IceWarp sučelje: TeamChat
IceWarp sučelje: Konferencije
IceWarp sučelje: Dokumenti
IceWarp sučelje: Bilješke
IceWarp sučelje: Nadzorna ploča
 
 
 

Partnerstvo s IceWarp-om bilo je logičan korak za nas. Danas neki od naših korisnika često ne mogu ni zamisliti svoj radni dan bez uredskih aplikacija, bilo da su ih postavili lokalno ili u oblaku. Zato smo tražili proizvod koji bismo dodali našem portfelju, a koji bi najbolje predstavljao naš moto (Same value, better price) i naš glavni cilj – pomoći tvrtkama i javnim institucijama da uštede na troškovima softvera, koji se zatim mogu koristiti za druge potrebne investicije.

Jakub Šulák
Izvršni direktor Forscopea

Glavne prednosti IceWarp proizvoda nisu samo bolja cijena, već i jednostavnost korištenja, sve-u-jednom pristup i poboljšana zaštita korisničkih podataka – u usporedbi s konkurentima, korisnici se mogu osloniti na činjenicu da se njihovi podaci ne samo štite, već se koriste samo unutar pohrane u oblaku bez drugih komercijalnih svrha.

Više o IceWarp proizvodu možete saznati ovdje.

Javite nam se

Izdvajamo s naših najnovijih događaja

Proizvod dodan u košaricu