Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Forscope Reseller Program

Postanite naš partner i povećajte svoju zaradu!

Registriraj se

Stabilna tvrtka

Imamo više od 10 godina iskustva s prodajom rabljenog softvera i za to vrijeme smo osigurali softverske proizvode za više od 50 000 poslovnih korisnika diljem Europe.

Veća profitna marža

Možete uživati u mnogo višoj profitnoj marži nego inače i to samo prodajom softverskih proizvoda koje isporučuje naša tvrtka!

Savjetovanje o licenciranju

Zahvaljujući našem opsežnom znanju o licenciranju, možemo preporučiti ne samo pravo, već i najjeftinije rješenje prilagođeno potrebama bilo koje tvrtke!

Pravna jamstva

Uz dokumentaciju spremnu za reviziju pružamo i doživotno pravno jamstvo koje osigurava kupnju bez rizika.

Najveći u srednjoj i istočnoj Europi

Imamo predstavnike u 9 europskih zemalja, koji nam pomažu zadržati lokalni pristup za svaku zemlju.

Reference i prošli projekti

Slovenské elektrárne, a.s.

Pružatelj električne energije, Slovačka

Najveći dobavljač električne energije u Slovačkoj želio je nadograditi starije verzije svog softvera koji su koristili njihovi zaposlenici. Osim uštede na troškovima, njihovi podaci i dalje ostaju zaštićeni redovitim sigurnosnim ažuriranjima i njihova se produktivnost može povećati!

Ušteda: 72%

Nemocnica Poprad

Bolnica, Slovačka

Glavna bolnica u Popradu morala je kupiti novije verzije proizvoda Microsoft Office-a za svoje zaposlenike. Naša ponuda (koja je izabrana na javnom natječaju) omogućila je bolnici da dobije softverske proizvode po 80% nižoj cijeni nego da je kupila nove! Ušteđena sredstva sada se mogu iskoristiti za prijeko potrebnu opremu u korist pacijenata i liječnika.

Ušteda: 80%

Grad Příbram

Grad, Češka Republika

Grad Příbram morao je nadograditi svoj poslužiteljski softver za internu komunikaciju. Kupnjom proizvoda od nas uštedjeli su više od 112 000 kn što na primjer, odgovara iznosu koji će utrošiti na popravak svoje znamenitosti – granitne fontane.

Ušteda: 112 000 kn

Národná diaľničná spoločnosť

Nacionalna tvrtka za autoceste, Slovačka

Državna tvrtka koja se fokusira na izgradnju autocesta diljem Slovačke trebala je proširiti svoju infrastrukturu poslužitelja. Zahvaljujući našem znanju o licenciranju, bili smo u mogućnosti ponuditi mnogo jeftiniju opciju nego što su prvobitno tražili, uštedivši im ogromne troškove!

Ušteda: 77%
Prikaži sve reference

Suradnja i certifikacija

WEBINAR

Kako možete postići 3 puta veću maržu prodajom rabljenog softvera svojim klijentima?

Saznajte na našem webinaru!
Napomena: Webinar je na engleskom jeziku.
Prezentirao
Mateusz Drozdowski

Mateusz Drozdowski

Product Manager

Registrirajte se za Forscope Reseller Program

  • Do 50% niže cijene proizvoda
  • Savjetovanje o licenciranju za projekte od strane BSA certificiranog stručnjaka
  • Mogućnost plaćanja po računu
  • Dodijeljeni Sales Manager
  • Pomoć u pripremi pravne dokumentacije za projekte

Kontakt obrazac

Najčešća pitanja

Je li rabljeni softver legalan?

CJEU (Sud Europske unije) odlučio je da je prodaja rabljenog softvera legalna 2012.. Više o pravnoj pozadini rabljenog softvera možete pročitati ovdje. Pružamo i doživotno pravno jamstvo. Ako tražite informacije o rabljenom softveru i revizijama, pročitajte naš članak.

Što ćemo točno dobiti nakon što izvršimo narudžbu?

Dobit ćete digitalni certifikat koji sadrži svu potrebnu dokumentaciju za Vaše kupljene proizvode. Zahvaljujući našoj Opciji podaci konačnih kupaca, ova će potvrda biti izdana i za Vas i za Vašeg kupca (s njihovim vlastitim podacima). Certifikat za Vašeg kupca će Vas navesti kao dobavljača. Također ćete dobiti upute kako preuzeti, instalirati i aktivirati proizvode.

Mi smo Microsoftov partner, neće li nam prodaja rabljenog softvera biti problem?

Imamo mnogo dugoročnih Reseller partnera koji su također Microsoftovi partneri i koliko znamo, to nikada nije prestavljalo probleme. Oni često koriste naše rješenje za predstavljanje alternativne ponude. Također možemo otkupiti suvišne softverske proizvode, što njihovu ponudu čini još konkurentnijom. Osim toga, i sami smo Microsoft partneri.

Primaju li kupljeni proizvodi sigurnosna ažuriranja?

Da, naši proizvodi primaju sva sigurnosna ažuriranja koja je objavio proizvođač, u skladu s pravilima životnog ciklusa postavljenim za određeni proizvod. Naši proizvodi dolaze s istim funkcijama i tehničkom podrškom koju pruža Microsoft ili bilo koji drugi proizvođač softvera.

Kako funkcionira otkup softvera?

Imate li kupca koji posjeduje suvišan softver? Pošaljite nam popis njihovih proizvoda i mi ćemo ponuditi cijenu za koju smo ih spremni kupiti. Mi ćemo voditi cijeli proces otkupa i ako su ispunjeni svi uvjeti i otkup je izvršen, dobit ćete proviziju za omogućavanje trgovine!

Proizvod dodan u košaricu