Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Instalacija, aktivacija i deaktivacija Adobe CS proizvoda

Instalacija, aktivacija i deaktivacija Adobe CS proizvoda

Ovo je kratki vodič za instalaciju, aktivaciju i deaktivaciju proizvoda Adobe Creative Suite.

Instalacija i aktivacija

 1. Preuzmite instalacijske datoteke za odabrani program s veza koje je obezbijedio proizvođač ili prodavač softvera. Pričekajte da se potpuno preuzmu sve instalacijske datoteke prije nego što započnete instalaciju. Neki programi (na primjer, Illustrator CS6, na primjer) imaju više instalacijskih datoteka.
 2. Nakon uspješnog preuzimanja svih instalacijskih datoteka, otvorite izvršnu datoteku (*.exe) i slijedite korake instalacije programa.
  Adobe Illustrator CS6 installation location
 3. U jednom od koraka, instalacija će zatražiti serijski broj serijski broj – unesite svoj serijski broj i nastavite na sljedeći korak.
 4. Nakon serijskog broja, od vas će se zatražiti da se prijavite na svoj Adobe račun (poznat i kao Adobe ID). Ako ga nemate, imat ćete mogućnost da ga stvorite u ovom koraku.
  Adobe Illustrator CS6 installation account
 5. Nakon toga, instalacija će se nastaviti s opcijama koje se odnose na softvera koji želite instalirati (na primjer, moći ćete odabrati koje ćete komponente i / ili programe instalirati, gdje ih instalirati i tako dalje).
 6. Sada samo pričekajte da se instalacija završi - kada instalacija završi onda možete koristiti svoj softver

Deaktivacija

Ako morate premjestiti licencu (serijski broj) s jednog računala na drugo, prvo ćete je morati deaktivirati s uređaja na kojem ga trenutno koristite. Da biste to učinili, prvo provjerite jeste li povezani s internetom, a zatim otvorite softver i idite na izbornik koji se nalazi pri vrhu prozora programa. Kliknite Help i odaberite Deactivate, a zatim odaberite opciju Deactivate permanently.

Kad je deaktivacija odrađena uspješno, prozor bi trebao izgledati ovako:

Adobe Illustrator CS6 deactivation

Sada proizvod možete aktivirati na drugom računalu.

Proizvod dodan u košaricu

  Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana