Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Microsoft 365 Personal

hr|upper
hrvatski i više od 10 drugih jezika
 • GB engleski
 • DE njemački
 • FR francuski
 • IT talijanski
 • PT portugalski
 • ES španjolski
 • RU ruski
 • SI slovenski
 • RS srpski
 • HU madžarski
 • + nekoliko drugih jezika
15min
product-img-forscope-Microsoft-365-Personal@0.5x
Slika je ilustrativna. Proizvod se isporučuje bez ambalaže.
Odaberi verziju:
Na zalihi Nemamo na stanju
Dostava
 • Putem e-maila
  Putem kurira
 • Na zahtjev U roku od 3 radna dana U roku od 1-2 radna dana U roku od 15 minuta
 • Besplatna dostava
Također, preporučujemo:
499 kn 399,20 kn bez PDV-a (25%)
98% kupaca preporučuje kupovinu na forscope.hr
Vrsta licence:
puna verzija
Vrsta distribucije:
pretplata; elektronički certifikat
Licenca vrijedi:
1 godinu
Prenosivost:
prenosiv
Način instalacije:
instalacija iz instalacijske datoteke proizvođača (pružamo vezu za preuzimanje datoteke)
Arhitektura:
32/64 bit
Kompatibilnost s OS-om:
Windows, macOS, Android, iOS
Upotreba:
samo za nekomercijalnu upotrebu
Jezik:
višejezična licenca
Kompatibilnost MS Office-a:
MS Office Home and Student, MS Office Home and Business, MS Office Professional
 • Certifikat o licenci
 • Dokumentacija u skladu s EU zakonima (Izjava prodavatelja)
 • Potvrda kupnje (faktura)
 • Instalacijska datoteka za preuzimanje
Razlučivost zaslona:
1280×768 ili viši prikaz
Operacijski sustav:
Windows 7, 8.1, 10, Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016; tri posljednje macOS verzije
Grafika:
DirectX 9 grafički procesor s WDDM 2.0 upravljačkim programom
Prostor na tvrdom disku:
4 GB (za Windows); 10 GB (za Mac)
Memorija:
4 GB RAM
Procesor:
dual-core 1,6 GHz

Microsoft 365 Personal

Microsoft 365 Personal je paket temeljen na pretplati, koji nudi Word, Excel, PowerPoint, Outlook i Access i Publisher za PC, kao i druge usluge. Paket također dolazi s pohranom od 1 TB u sustavu Microsoft OneDrive i 60 minuta Skype poziva mjesečno za jednostavnu komunikaciju i suradnju s drugima.

Aplikacije se automatski ažuriraju, a pored redovnih velikih popravaka i sigurnosnih ažuriranja odmah ćete dobiti sve nove značajke. Osim toga, za razliku od vlasnika samostalnih Office paketa, Microsoft 365 pretplatnici imaju pristup značajkama povezanim s oblakom (cloud)!

Važno: Ovo je licenca za pretplatu za jednog korisnika, koja može instalirati Office-ove aplikacije na 1 PC ili MAC, 1 tablet i 1 smartphone.

 

Word 365 pomoći će vam u stvaranju modernih i jasno strukturiranih dokumenata. Novi alati za prepoznavanje riječi i poboljšanu tehnologiju za otkrivanje pogrešaka pravopisa i gramatike zajedno s alatom Microsoft Translator pružit će vam veliku podršku za pisanje bez obzira na kojem jeziku pišete. Word 365 nudi i pretvorbu dokumenata u interaktivne web-stranice koje se lako dijele.

 

Excel 365 donosi potpuno novi dizajn vrpce koji program čini ugodnim na svim zaslonima. To će vam pomoći da brzo i precizno obradite veliku količinu podataka. Izradite proračunske tablice iz predložaka i pomoću aplikacije pretvorite svoje podatke u zadivljujuće dokumente. Predstavite rezultate analize podataka svojim kolegama u obliku koji će biti lako razumljiv. Uživajte u novim značajkama kao što su 3D modeli, Scalable Vector Graphics, Ink jednadžbe za uključivanje složenih matematičkih jednadžbi i još mnogo toga!

 

Uz PowerPoint 365 možete predstaviti svoje fotografije, poslovne ideje, planove ili izvješća na vrlo sofisticiran način. Oblikujte svoju priču i ideje u prekrasan dizajn koji pokreću bogate animacije, PowerPoint Morph, kinematografski pokreti ili 3D modeli. Nova značajka PowerPoint Zoom uvodi nelinearno pripovijedanje, koje vam omogućuje stvaranje interaktivnih sažetaka slajdova gdje će vašim prezentacijama dati novi izgled. Upotrijebite @mentions u komentarima kako biste svojim suradnicima dali do znanja kada vam je potreban njihov doprinos i uživajte u brzoj suradnji s bilo kojeg mjesta.

 

Outlook 365 je vodeća aplikacija u industriji za slanje e-pošte, spremanje kontakata i upravljanje zadacima te osobne i grupne kalendare. Jedna od novih dodataka je značajka Cache fokusa koja razdvaja pristiglu poštu na karticu Fokusirano, koja uključuje najvažnije adrese e-pošte i karticu Ostalo, gdje možete lako pristupiti ne tako važnim porukama. Možete vidjeti i osobe koje odgovaraju na zahtjev za sastanak, upotrijebiti naredbe @ za označavanje osoba u porukama e-pošte ili odabrati vrijeme koje će biti prikladno za svakoga prilikom zakazivanja obveza u različitim vremenskim zonama.  

Outlook 365 omogućuje korištenje animiranih GIF-ova, a time i još bolje načine izražavanja. Program se stalno ažurira i pruža najbolje komunikacijske značajke koje će vam pomoći povećati produktivnost.

 

Aplikacija OneNote nije dio paketa Microsoft 365 i zamijenjena je programom OneNote za Windows koji je uključen u sustav Windows 10.

 

Publisher 365 (samo PC) pomaže vam u stvaranju, personaliziranju i dijeljenju širokog raspona publikacija profesionalne kvalitete. Bilo da se radi o marketingu ili prodajnim materijalima za ispis, publikacijama za vašu web-lokaciju ili biltenima, Publisher će vam pomoći da dobijete najbolje rezultate.

 

Access 2019 (samo PC) omogućuje vam da izgradite bazu podataka čak i ako niste stručnjak za bazu podataka ili ne znate kako pisati kod. Ovaj moćan sustav upravljanja omogućuje pohranu, sortiranje, analizu, sažimanje i prikazivanje ogromne količine podataka. Najnovija verzija dolazi s mnogim poboljšanim alatima i značajkama. Vaš veliki broj podataka sada se može izračunati mnogo učinkovitije!

 

Microsoft OneDrive 365 pruža pohranu od 1 TB za jednostavno dijeljenje i suradnju na vašim datotekama u realnom vremenu

 

Skype 365 povezuje ljude pružajući besplatne video i glasovne pozive (razgovore jedan na jedan i grupne razgovore), komunikaciju putem izravne razmjene poruka i dijeljenje datoteka. Uključuje 60 minuta besplatnih poziva mjesečno na fiksnim i mobilnim telefonima. Ostanite u kontaktu s drugima bez obzira gdje se nalazite!

Provjera dostupnosti

Sažetak

Proizvod dodan u košaricu

  Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana