Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Microsoft 365 Business Basic – 1 godina

HR
hrvatski i više od 10 drugih jezika
 • GB engleski
 • DE njemački
 • FR francuski
 • IT talijanski
 • PT portugalski
 • ES španjolski
 • RU ruski
 • SI slovenski
 • RS srpski
 • HU madžarski
 • + nekoliko drugih jezika
product-img-forscope-Microsoft-365-Business-Basic@0.5x
Slika je ilustrativna. Proizvod se isporučuje bez ambalaže.
Vrsta softvera:
pretplata
Varijanta: elektronički certifikat
Na zalihiElektronička dostava u roku od 1-2 dana
Trenutno neraspoloživo
Dostava e-poštom
Kupci također kupuju
Office 2019 Professional Plus
Office 2019 Professional Plus
529,00 € 159,99 €
68,00 €
67,99 €
84,99 € s PDV-om (25%)

Želite li konzultacije o svojem projektu uz individualnu ponudu cijena? Javite nam se.

Individualna ponuda

 • Prenosivo (online aktivacija)
 • 1-godišnja pretplata za 1 korisnika
 • Može se koristiti kao nova pretplata ili za obnovu
 • Važno: Microsoft pretplate se ne mogu refundirati.
Vrsta proizvoda:
puna verzija
Vrsta distribucije:
pretplata; elektronički certifikat
Vrijedi:
1 godinu
Prenosivost:
prenosiv
Način instalacije:
instalacija iz instalacijske datoteke proizvođača (pružamo vezu za preuzimanje datoteke)
Arhitektura:
32/64 bit
Kompatibilnost s OS-om:
Windows, macOS, Android, iOS
 • Certifikat o softveru
 • Dokumentacija u skladu s EU zakonima
 • Potvrda kupnje (faktura)
 • Instalacijska datoteka za preuzimanje
Operacijski sustav:
Windows 7, 8.1, 10; dvije najnovije verzije macOS-a
Razlučivost zaslona:
1280×768 ili viši prikaz
Grafika:
DirectX 9 grafički procesor s WDDM 2.0 upravljačkim programom

Microsoft 365 Business Basic – 1 godina

Microsoft 365 Business Basic paket je za produktivnost koji najbolje odgovara tvrtkama koje traže pristupačno rješenje u oblaku kao dodatak svom desktop Office paketu (kao što je Office 2019). Korisnici Microsoft 365 Business Basic mogu uživati u vrhunskim web i mobilnim aplikacijama, prilagođenim posebno za tvrtke.

Sadržaj proizvoda:
 • Web i mobilne verzije Office aplikacija: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote.
 • Microsoft Teams – mrežni sastanci i videokonferencije za do 300 korisnika.
 • 1 TB OneDrive pohrane u oblaku po korisniku.
 • Exchange Onlinepoštanski sandučić od 50 GB i prilagođena adresa domene e-pošte.
 • SharePoint Online – suradnička platforma za upravljanje i pohranu dokumenata.

Detalji o licenciranju

Ovaj plan pretplate može se koristiti za pokretanje novog administrativnog računa ili se dodati postojećem Microsoft 365 Admin Center računu. Imajte na umu da se ne može koristiti s običnim, neposlovnim Microsoftovim računom. Osim toga, mogu ga kupiti samo tvrtke s do 300 zaposlenih. Veće tvrtke moraju kupiti Microsoft 365 Enterprise planove.

Karakteristike

Sve Microsoft 365 aplikacije i usluge rutinski se ažuriraju, a osim ispravki programskih pogrešaka i sigurnosnih ažuriranja, odmah ćete dobiti i sve najnovije funkcije.

Word 365 daje Vam alate za stvaranje suvremenih i jasno strukturiranih dokumenata bez napora. Stalna poboljšanja u otkrivanju pravopisnih i gramatičkih grešaka, zajedno sa funkcijama prepoznavanja govora i Microsoft prevoditeljem, pomažu Vam u pisanju bez obzira na jezik koji koristite. Word 365 također nudi pretvaranje dokumenata u interaktivnu, jednostavnu web stranicu laku za dijeljenje.

Excel 365 pomaže Vam da brzo i precizno upravljate različitim vrstama i količinama podataka. Izradite proračunske tablice iz predložaka i pretvorite svoje podatke u zadivljujuće, jasne i razumljive dokumente. Ubrzajte unos matematičkih izraza pomoću funkcije Rukopisne jednadžbe koja automatski pretvara rukom pisane jednadžbe u upotrebljive formule i prikazuje rezultate Vaše analize podataka na vizualno uvjerljiv način s grafikonima, pa čak i 3D modelima.

PowerPoint 365 izlaže Vaše fotografije, poslovne ideje, planove ili izvješća na vrlo sofisticiran način. Dodajte dinamiku svojoj priči i idejama uz bogate animacije, kinematografske pokrete, Morph, Zoom, 3D modele i još mnogo toga. Koristite @spominjanja u komentarima kako bi Vaše kolege znali kada Vam je potreban njihov doprinos i uživajte u brzoj suradnji s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Outlook 365 vodeća je aplikacija u industriji za slanje e-pošte, spremanje kontakata, upravljanje zadacima i organiziranje osobnih i grupnih kalendara. Odredite prioritete svom dnevnom rasporedu pomoću funkcije fokusirane ulazne pošte, koja sortira najvažnije e-poruke na karticu u Fokusu i manje relevantne na karticu Ostalo, označite svoje kolege u e-porukama naredbom “@” ili odaberite vrijeme koje odgovara svima i zakažite sastanke u različitim vremenskim zonama.

OneNote 365 ugrađuje gotovo sve vrste datoteka, od Excel proračunskih tablica do videoisječaka, zadovoljavajući čak i Vaše najzahtjevnije potrebe vođenja bilješki. Aplikacija se može sinkronizirati na svim Vašim uređajima, što Vam omogućuje bilježenje dojmova i bilješki u Vaše digitalne bilježnice s bilo kojeg mjesta.

Microsoft Teams je popularan, naširoko korišten softver za timski rad temeljen na oblaku čije glavne značajke uključuju razmjenu poruka, dijeljenje datoteka, videopozive i sastanke. Vrlo prilagodljiv, MS Teams je prikladan za tvrtke svih veličina. Zahvaljujući integraciji s mnogim drugim Microsoftovim proizvodima i uslugama kao što su Exchange, PowerPoint i SharePoint, MS Teams omogućuje suradnju na sadržaju u stvarnom vremenu za lokalne i udaljene zaposlenike na različitim uređajima i platformama, uključujući Windows, macOS, Android i iOS.

OneDrive nudi do 1 TB prostora za smještaj datoteka i dodatne usluge sinkronizacije. Povezuje sve Vaše datoteke u sustavu Microsoft 365 i na mnogo različitih platformi i uređaja te Vam omogućuje glatko i intuitivno dijeljenje i suradnju na Vašim projektima s ostalim članovima Vašeg tima.

Exchange Online implementira smješteno rješenje za razmjenu poruka slično mogućnostima poslužitelja Microsoft Exchange – korisnicima omogućuje pristup e-pošti, poštanskom sandučiću, kalendaru, kontaktima i zadacima s računala, weba i mobilnih uređaja.

SharePoint Online pomaže poduzećima u stvaranju, dijeljenju i upravljanju sadržajem, web mjestima, znanjem, radnim prostorima i aplikacijama u cijeloj organizaciji. Uz SharePoint možete osnažiti timski rad i suradnju između različitih odjela dopuštajući im da brzo pronađu i podijele sve potrebne informacije unutar i izvan Vaše organizacije.


Tražite hibridno rješenje? Pogledajte naš članak u nastavku i saznajte kako najbolje iskoristiti trajne proizvode i proizvode temeljene na pretplati!
Office 2019, Microsoft 365 ili oboje?

Provjera dostupnosti

Sažetak

Proizvod dodan u košaricu