Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Microsoft 365 Apps for Business – 1 godina

HR
hrvatski i više od 10 drugih jezika
 • GB engleski
 • DE njemački
 • FR francuski
 • IT talijanski
 • PT portugalski
 • ES španjolski
 • RU ruski
 • SI slovenski
 • RS srpski
 • HU madžarski
 • + nekoliko drugih jezika
product-img-forscope-Microsoft-365-Apps-for-Business@0.5x
Slika je ilustrativna. Proizvod se isporučuje bez ambalaže.
Vrsta softvera:
pretplata
Varijanta: elektronički certifikat
Na zalihiElektronička dostava u roku od 1-2 dana
Trenutno neraspoloživo
Dostava e-poštom
119,00 €
118,99 €
148,74 € s PDV-om (25%)

Želite li konzultacije o svojem projektu uz individualnu ponudu cijena? Javite nam se.

Individualna ponuda

 • Prenosivo (online aktivacija)
 • 1-godišnja pretplata za 1 korisnika
 • Može se koristiti kao nova pretplata ili za obnovu
 • Važno: Microsoft pretplate se ne mogu refundirati.
Vrsta proizvoda:
puna verzija
Vrsta distribucije:
pretplata; elektronički certifikat
Vrijedi:
1 godinu
Prenosivost:
prenosiv
Način instalacije:
instalacija iz instalacijske datoteke proizvođača (pružamo vezu za preuzimanje datoteke)
Arhitektura:
32/64 bit
Kompatibilnost s OS-om:
Windows, macOS, Android, iOS
Jezik:
višejezični softver
 • Certifikat o softveru
 • Dokumentacija u skladu s EU zakonima
 • Potvrda kupnje (faktura)
 • Instalacijska datoteka za preuzimanje
Operacijski sustav:
Windows 7, 8.1, 10; dvije najnovije verzije macOS-a

Microsoft 365 Apps for Business – 1 godina

Microsoft 365 Apps for Business namijenjen je tvrtkama koje traže Office aplikacije zajedno s rješenjem za pohranu u oblaku, bez dodatnih usluga. To je u biti pretplata ekvivalentna Office Professional Plusu, s dodatnim pristupom određenoj količini pohrane na OneDriveu.

Sadržaj proizvoda:
 • Office aplikacije (stolna, web i mobilna verzija): Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access (samo PC), Publisher (samo PC).
 • 1 TB OneDrive pohrane u oblaku po korisniku.

Detalji o licenciranju

Microsoft 365 Apps for Business omogućuje svakom korisniku da u potpunosti instalira Officeove aplikacije na 5 mobilnih uređaja, 5 tableta i 5 osobnih, prijenosnih ili Mac računala. Jednu pretplatu može koristiti samo jedan korisnik.

Ovaj plan pretplate može se koristiti za pokretanje novog administrativnog računa ili se dodati postojećem Microsoft 365 Admin Center računu. Imajte na umu da se ne može koristiti s običnim, neposlovnim Microsoftovim računom. Osim toga, mogu ga kupiti samo tvrtke s do 300 zaposlenih. Veće tvrtke moraju kupiti Microsoft 365 Enterprise planove.

Karakteristike

Sve Microsoft 365 aplikacije i usluge rutinski se ažuriraju, a osim ispravki programskih pogrešaka i sigurnosnih ažuriranja, odmah ćete dobiti i sve najnovije funkcije.

Word 365 daje Vam alate za stvaranje suvremenih i jasno strukturiranih dokumenata bez napora. Stalna poboljšanja u otkrivanju pravopisnih i gramatičkih grešaka, zajedno sa funkcijama prepoznavanja govora i Microsoft prevoditeljem, pomažu Vam u pisanju bez obzira na jezik koji koristite. Word 365 također nudi pretvaranje dokumenata u interaktivnu, jednostavnu web stranicu laku za dijeljenje.

Excel 365 pomaže Vam da brzo i precizno upravljate različitim vrstama i količinama podataka. Izradite proračunske tablice iz predložaka i pretvorite svoje podatke u zadivljujuće, jasne i razumljive dokumente. Ubrzajte unos matematičkih izraza pomoću funkcije Rukopisne jednadžbe koja automatski pretvara rukom pisane jednadžbe u upotrebljive formule i prikazuje rezultate Vaše analize podataka na vizualno uvjerljiv način s grafikonima, pa čak i 3D modelima.

PowerPoint 365 izlaže Vaše fotografije, poslovne ideje, planove ili izvješća na vrlo sofisticiran način. Dodajte dinamiku svojoj priči i idejama uz bogate animacije, kinematografske pokrete, Morph, Zoom, 3D modele i još mnogo toga. Koristite @spominjanja u komentarima kako bi Vaše kolege znali kada Vam je potreban njihov doprinos i uživajte u brzoj suradnji s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Outlook 365 vodeća je aplikacija u industriji za slanje e-pošte, spremanje kontakata, upravljanje zadacima i organiziranje osobnih i grupnih kalendara. Odredite prioritete svom dnevnom rasporedu pomoću funkcije fokusirane ulazne pošte, koja sortira najvažnije e-poruke na karticu u Fokusu i manje relevantne na karticu Ostalo, označite svoje kolege u e-porukama naredbom “@” ili odaberite vrijeme koje odgovara svima i zakažite sastanke u različitim vremenskim zonama.

OneNote 365 ugrađuje gotovo sve vrste datoteka, od Excel proračunskih tablica do videoisječaka, zadovoljavajući čak i Vaše najzahtjevnije potrebe vođenja bilješki. Aplikacija se može sinkronizirati na svim Vašim uređajima, što Vam omogućuje bilježenje dojmova i bilješki u Vaše digitalne bilježnice s bilo kojeg mjesta.

Publisher 365 pomaže vam da jednostavno stvorite, prilagodite i podijelite širok raspon publikacija profesionalnih kvaliteta. Bilo da je u pitanju marketing, ili prodajni materijal za tisak, publikacije za vašu web stranicu ili biltene, Publisher će vam pomoći da dobijete najbolje rezultate u bilo kojem trenutku.

Izradite bazu podataka s programom Access 365 čak i kada niste stručnjak za baze podataka ili ne znate kako pisati kodove! Ovaj moćan sustav upravljanja omogućuje pohranu, sortiranje, analizu, sažimanje i prezentiranje velike količine podataka. Najnovija verzija dolazi s mnogim poboljšanim alatima i značajkama.

OneDrive nudi do 1 TB prostora za smještaj datoteka i dodatne usluge sinkronizacije. Povezuje sve Vaše datoteke u sustavu Microsoft 365 i na mnogo različitih platformi i uređaja te Vam omogućuje glatko i intuitivno dijeljenje i suradnju na Vašim projektima s ostalim članovima Vašeg tima.


Tražite hibridno rješenje? Pogledajte naš članak u nastavku i saznajte kako najbolje iskoristiti trajne proizvode i proizvode temeljene na pretplati!
Office 2019, Microsoft 365 ili oboje?

Provjera dostupnosti

Sažetak

Proizvod dodan u košaricu