Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Windows 8.1 Pro Upgrade

HR
hrvatski i više od 10 drugih jezika
 • GB engleski
 • DE njemački
 • FR francuski
 • IT talijanski
 • PT portugalski
 • ES španjolski
 • RU ruski
 • SI slovenski
 • RS srpski
 • HU madžarski
 • + nekoliko drugih jezika
product-img-forscope-Windows-8.1-pro-upgrade-0.5x
Slika je ilustrativna. Proizvod se isporučuje bez ambalaže.
Vrsta softvera:
rabljeni, trajni
Varijanta: elektronički certifikat
Na zalihi
Trenutno neraspoloživo
Dostava e-poštom
Kupci također kupuju
Office 2016 Professional Plus
Office 2016 Professional Plus
472,00 € 99,99 €

Želite li konzultacije o svojem projektu uz individualnu ponudu cijena? Javite nam se.

Individualna ponuda

 • Prenosivo (online aktivacija)
 • Za 1 uređaj
 • Nema datuma isteka
 • Kompatibilan sa većinom PC ili laptopa
 • Mogućnost aktiviranja sustava Windows 8.1 ili Windows 7
Vrsta proizvoda:
puna verzija; postoji mogućnost da je nadograđena ugovorom o održavanju s vlasnikom autorskih prava
Vrsta distribucije:
volume (OLP, EA ili slično); elektronički certifikat
Rabljeni softver:
da; isporučujemo svu potrebnu dokumentaciju u skladu s zakonima EU
Vrijedi:
doživotno
Prenosivost:
prenosiv
Način instalacije:
instalacija iz instalacijske datoteke proizvođača (pružamo vezu za preuzimanje datoteke)
Arhitektura:
32/64 bit
Jezik:
višejezični softver
Kompatibilni brojevi proizvoda (P/N):
FQC-06949, FQC-02460, FQC-06939, FQC-07340
Završetak podrške:
osnovna podrška: 01.09.2018, proširena podrška: 10.01.2023
 • Certifikat o softveru
 • Dokumentacija u skladu s EU zakonima
 • Potvrda kupnje (faktura)
 • Instalacijska datoteka za preuzimanje
Procesor:
1 GHz
Memorija:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Prostor na tvrdom disku:
16 GB (32-bit); 20 GB (64-bit)
Grafika:
DirectX 9 grafički procesor s WDDM 1.0 upravljačkim programom

Windows 8.1 Pro Upgrade

Specifičnosti licenciranja

Proizvod Windows 8.1 Pro Upgrade koji se nudi na našoj e-trgovini može se izravno instalirati i aktivirati kao potpuni, samostalni operativni sustav – uvjet za posjedovanje licence kvalificiranog (temeljnog) operativnog sustava više ne vrijedi zbog prirode korištenog softvera.

Budući da je ovaj Windows 8.1 Pro Upgrade Volume proizvod, uključuje downgrade (pravo vraćanja na stariju verziju). Ukratko, to znači da možete koristiti za aktiviranje sustava Windows 8.1 ili Windows 7. Međutim, protuzakonito je aktivirati dva operativna sustava istodobno uz samo 1 kupnju ovog proizvoda. Da biste aktivirali 2 ili više operacijskih sustava, morate kupiti odgovarajući broj komada proizvoda.

Ako vas zanima detaljan opis Microsoftovih pravila licenciranja i prava na downgrade, kliknite ovdje: Downgrade rights for Microsoft Licensing (engleski)


Specifičnosti instalacije

Kada kupujete ovaj Windows 8.1 Pro proizvod, imate dvije mogućnosti instalacije:

 1. instalirajte Windows 8.1 Pro: ako želite koristiti Windows 8.1, možete preuzeti službenu instalacijsku datoteku s Microsofta ili iz naše tvrtke i nastaviti s instalacijom.
 2. instalirajte Windows 7 Professional: ako želite koristiti Windows 7, nema potrebe prvo instalirati Windows 8.1, možete izravno instalirati Windows 7 Professional s datotekom koju naša tvrtka pruža.

Karakteristike

Windows 8.1 – brz i atraktivan sustav sa vraćenim Start izbornikom

Operacijski sustav Windows 8.1 je osnovan na prethodnoj uspješnoj verziji Windows 8 te uz to donosi značajne novosti, koje će vam uljepšati rad i zabavu. Jedan od glavnih razloga za kupovinu Windows 8.1 je njegova brzina, intuitivnost i preglednost na zaslonu računala ili tableta. Zahvaljujući manjim hardverskim uvjetima od prethodnih verzija, sustav postaje stabilniji, brži i sigurniji. Verzija Professional je namijenjena i zahtjevnijim kućnim korisnicima ili kupcima iz tvrtki.

Novo pločičasto sučelje Metro

Windows 8.1 nudi pregledno i vizualno atraktivno korisničko okruženje koje možete lagano upravljati dodirom, kao i pomoću miša ili tipkovnice. Pločice predstavljaju aplikacije i podešavanje možete prilagoditi po želji, u tome će vam pomoći razne veličine pločica. Osim toga što ćete brzo pronaći omiljene aplikacije, novo okruženje će Vam ponuditi i aktualne informacije o vremenu, novim događanjima na društvenim mrežama ili stanju na berzi. Za korisnike, kojima se ne sviđa okruženje, imamo jednostavno rješenje – Metro možete da isključite!

Kompaktno pretraživanje

Tražite datoteke na Internetu ili mijenjajte postavke računala pomoću jednog pritiskanja tipke Win + S. Intuitivan pretraživač će ubrzati vaš rad i uvijek će pronaći ono što tražite. Polje za pretraživanje je veće, što će vam olakšati opsežna pretraživanja.

Multitasking

Nije Vam dovoljan jedan zaslon? To u novom sustavu nije problem, jer možete prikazati nekoliko aplikacija pored sebe u ovisnosti na rezoluciji Vašeg zaslona. Osim toga možete prozorima aplikacija dodjeljivati raznu širinu i popuniti svoju radnu površinu. Ništa vas ne može spriječiti uz rad na projektu pratite utakmicu ili čavrljate sa prijateljima.

Integrirani oblak SkyDrive

Apliakcija SkyDrive za spremanje fotografija, videa i drugih dokumenata je sada integrirana izravno u sustav i nije potrebno vršiti dodatne instalacije. Uz to ima i nove funkcije- na primjer upravljanje dokumentima pomakom miša ili automatsko sinkroniziranje datoteka između računala, laptopa ili tableta. SkyDrive će vam pomoći i sa sinkronizacijom ili sigurnosnim kopiranjem podešavanja Windows-a.

Više od sto aplikacija u Windows Store

Predinstalirane aplikacije sustava možete slobodno širiti putem Windows trgovine ugrađene u okruženje Metro. Trgovina nudi različite aplikacije koje preporučaju drugi korisnici ili stručnjaci Microsofta. Od sada će se fokusirati na Vas i ponudit će Vam aplikacije koje bi se Vam mogle sviđati.

Provjera dostupnosti

Sažetak

Proizvod dodan u košaricu