Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Office 2019 Home and Business za Mac

gb|upper
engleski i više od 10 drugih jezika
 • DE njemački
 • FR francuski
 • IT talijanski
 • PT portugalski
 • ES španjolski
 • RU ruski
 • HU madžarski
 • CZ češki
 • DK danski
 • NL nizozemski
 • + nekoliko drugih jezika
15min
product-img-forscope-Office-2019-Home-Business-Mac@0.5x
Slika je ilustrativna. Proizvod se isporučuje bez ambalaže.
Odaberi verziju:
Na zalihi Nemamo na stanju
Dostava
 • Putem e-maila
  Putem kurira
 • Na zahtjev U roku od 3 radna dana U roku od 1-2 radna dana U roku od 15 minuta
 • Besplatna dostava
Također, preporučujemo:
2 499 kn 1 579 kn 1 263,20 kn bez PDV-a (25%)
98% kupaca preporučuje kupovinu na forscope.hr
Vrsta licence:
puna verzija
Vrsta distribucije:
retail; elektronički certifikat
Rabljeni softver:
da; isporučujemo svu potrebnu dokumentaciju u skladu s zakonima EU
Licenca vrijedi:
doživotno
Prenosivost:
prenosiv
Način instalacije:
instalacija iz instalacijske datoteke proizvođača (pružamo vezu za preuzimanje datoteke)
Arhitektura:
32/64 bit
Kompatibilnost s OS-om:
macOS
Jezik:
višejezična licenca
 • Certifikat o licenci
 • Dokumentacija u skladu s EU zakonima (Izjava prodavatelja)
 • Potvrda kupnje (faktura)
 • Instalacijska datoteka za preuzimanje
Razlučivost zaslona:
1280×768 ili viši prikaz
Operacijski sustav:
macOS 10.12 ili noviju inačicu
Format tvrdog diska:
HFS+ (također poznat kao macOS Extended ili HFS Plus)
Prostor na tvrdom disku:
10 GB
Memorija:
4 GB RAM
Procesor:
Intel

Office 2019 Home and Business za Mac

Microsoft Office 2019 Home and Business for MAC uključuje Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook. Novi Office paket pruža moderan, intuitivan izgled, roaming olovku i prilagodbe trake u svim Office aplikacijama, novim alatima za tintu, poboljšanim alatima za prevođenje i uređivanje, pokretnu grafiku i mnoge druge značajke. Omogućit će vam stvaranje dokumenata, proračunskih tablica i prezentacija upravo onako kako vam je potrebna  u bilo kojem trenutku.

Important: Microsoft Office 2019 Home and Business for MAC kompatibilni su s tri najnovije inačice macOS-a.

Word 2019 nudi široku paletu novih značajki, predložaka i alata za stvaranje dokumenata s odličnom strukturom i izgledom. Poboljšana tehnologija prepoznavanja pravopisa i gramatike, kao i Microsoftov prijevodni alat, pružit će veliku podršku za vaše pisanje, pa će vaši dokumenti uvijek biti reprezentativni, bez obzira na jezik na kojem pišete.

Da biste prilagodili svoj dokument, upotrijebite nove mogućnosti digitalne olovke i izražavajte se na kreativan i neograničen način. Također možete poboljšati izgled dokumenata dodavanjem ikona ili drugih vektorskih grafika (SVG) kako bi rezultat izgledao točno kako ste zamišljali!

 

Excel 2019 omogućuje vam jednostavno upravljanje različitim vrstama i količinama podataka. Izradite proračunske tablice iz prijedloga i upotrijebite aplikaciju za pretvaranje podataka u šarmantne dokumente. Excel 2019 uključuje nove atraktivne značajke kao što su: zemljopisni grafikon za uspoređivanje vrijednosti i prikazivanje kategorija prema zemljopisnim regijama, prilagodljive vektorske grafike, mape toka koje prikazuju vrijednosti u nekoliko faza procesa, jednadžbe unesene s olovkom za integraciju složenih matematičkih zadataka i još mnogo toga!

 

PowerPoint 2019 pomoći će vam u najboljem predstavljanju vaših fotografija, poslovnih ideja, planova ili izvještaja na profesionalan i vrlo privlačan način. Podržite svoju priču i viziju upečatljivim dizajnom, bogatim animacijama, PowerPoint Morph, kinematografskim pokretima ili 3D modelima i ikonama kojima ćete impresionirati svoje prijatelje i poslovne partnere. Osim toga, nova PowerPoint zoom značajka ,uvodi nelinearno pripovijedanje - sada možete stvoriti interaktivne sažetake slajdova, koje će dati svojoj prezentaciji nov i moderan izgled!

 

OneNote je aplikacija za digitalno snimanje bilješki koja će zadovoljiti sve vaše potrebe! To će vam pomoći organizirati svoje bilješke lako - od recepata do sastanaka. Izvršite dobro uređene popise obveza, crtajte i skicirajte svoje ideje ili koristite isječke s weba.

 

Outlook 2019 je najbolji alat za upravljanje i praćenje e-pošte, kontakte, zadatke i osobne i grupne kalendare. Outlook 2019 pruža i tradicionalne moćne značajke kao i nove koje će vaš rad učiniti još učinkovitijim. Jedan od novih dodataka, je značajka Focused Inbox, koja odvaja vašu Inboxu na karticu "Fokusirana", koja uključuje najvažnije e-poruke i karticu "Ostalo" na kojoj se nalazi preostala pošta. Možete pogledati i odgovore ljudi, na zahtjev za sastanak, upotrijebiti naredbe "@" za označavanje osoba u e-porukama ili odabrati vrijeme koje odgovara svima i zakažite sastanke u vremenskim zonama.

Provjera dostupnosti

Sažetak

Proizvod dodan u košaricu

  Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana