Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Aktivacija Windows 10

Instalirani Windows 10 mora biti aktiviran u roku od 30 dana od prve prijave na sustav. Ne zaboravite da odradite aktivaciju! Ako se operacijski sustav ne aktivira, smatrat će se nezakonitim i stavljate sve vaše podatke na rizik jer nisu zaštićeni.

Imajte na umu: Trenutačno sve naše licence za sustav Windows 10 su nove i aktiviraju se tijekom instalacije, što znači da ne trebate proći kroz ovaj vodič za aktivaciju osim ako se prilikom unosa ključa proizvoda ne pojavi pogreška. Ako želite prenijeti licencu s jednog uređaja na drugi, najprije ga deaktivirajte (kliknite ovdje da biste vidjeli kako), a zatim nakon instaliranja sustava Windows 10 na novi uređaj slijedite upute za aktivaciju.

Internet aktivacija

Najlakši način aktivacije vašeg sustava Windows-a je putem interneta.

Slijedite sljedeće  korake za aktiviranje sustava Windows 10:

  1. Kliknite Ažuriranje i sigurnost i idite na Aktivaciju (pogledajte sliku u nastavku).
  2. Pronađite opciju „Promijeni ključ proizvoda” i kliknite na nju. Zatim će se pojaviti prozor koji zahtijeva unos ključa proizvoda.
  3. Unesite ključ proizvoda koji ste dobili prilikom kupnje, kliknite Dalje i slijedite upute.

Telefonska aktivacija

Ako internetska aktivacija vašeg proizvoda iz nekog razloga bude neuspješna, aktivaciju sustava Windows 10 možete aktivirati putem druge opcije, telefonska aktivacija. Da bismo vam aktivirali vaš proizvod putem telefonske aktivacije, stvorili smo poluautomatiziranu uslugu telefonske aktivacije putem interneta pod nazivom Letactivate.com, koja će vam pomoći da brzo i jednostavno aktivirate svoj proizvod.

Pogledajte naš korak-po-korak vodič za aktiviranje sustava Windows 10 ovdje:

Vodič za telefonsku aktivaciju sustava Windows 10

Proizvod dodan u košaricu

    Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana