Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Slovačka elektroenergetska tvrtka: Zahvaljujući našem rješenju ušteđeno je više od 70% troškova softvera!

  • Studije slučaja

4. 8. 2021

Ponekad bi moglo biti teško zamisliti koliko bi Vaša tvrtka zapravo mogla uštedjeti na softveru kad naručujte kod nas, bez da vidite stvarne primjere. Zbog toga smo, uz suglasnost našeg kupca, pripremili pregled projekta koji je nedavno završen – u veljači 2021. godine. Pojedinosti o projektu možete pogledati u nastavku.

Softversko rješenje za slovačku elektroenergetsku tvrtku

Kupac

Slovenské elektrárne, a.s.

Osnovana 2002. godine, Slovenské elektrárne pruža električnu energiju kako industrijskom sektoru tako i kućanstvima u 3 europske zemlje. Tvrtka ima više od 3 500 zaposlenika, a časopis Forbes ju je 2015. proglasio najvećom tvrtkom u Slovačkoj.

Proizvodi

Izvorno traženi proizvodi

  • Visio 2019 Standard
  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Standard
  • Project 2019 Professional

Isporučeni proizvodi

  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Professional


Budući da je podrška za Visio 2010 i Project 2010 završila 2020. godine, kupac je želio nadograditi softver kako bi njihovi osjetljivi podaci bili u potpunosti zaštićeni. Prvobitno su zatražili oko 300 komada Standard i Professional izdanja Visio i Project 2019. Kako im je najjeftinija opcija bila da sve proizvode dobiju u obliku Professional izdanja, uvjerili smo ih da iskoriste ovu priliku te uštede još više.

Ovo za nas nije neobična situacija jer je neke proizvode znatno lakše nabaviti u većem broju od ostalih. Stoga jedino ima smisla pružiti opsežnije izdanje/verziju našim kupcima jer oni dobivaju više funkcija, a plaćaju manje!

Ušteda

Ukupna ušteda našeg kupca dosegla je nevjerojatnih 72%, što je značilo da su platili stotine tisuća eura manje nego da su proizvode kupili po redovnoj tržišnoj cijeni. Pogledajte donju tablicu kako biste vidjeli ušteđene troškove za svaki proizvod, kao i ukupnu uštedu za cijeli projekt:

Ime proizvoda KOLIČINA UŠTEDA*
Visio 2019 Professional 150 kom 68%
Project 2019 Professional 270 kom 73%
  UKUPNO 72% ukupnih troškova
* u usporedbi s redovnom tržišnom cijenom

Cijene proizvoda koje možete pronaći na našoj web stranici primjenjuju se kada naručujete samo nekoliko komada, ali u slučaju većih projekata (vrijednih najmanje 2 000 €), u mogućnosti smo stvoriti vrlo atraktivne pojedinačne cjenovne ponude.

Tražite li softversko rješenje prilagođeno vašim potrebama? Kontaktirajte nas!

Proizvod dodan u košaricu