Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

OneSAM – jedna platforma za Vaše instalacijske datoteke

24. 3. 2023

U Forscopeu neprestano nastojimo poboljšati naše sustave i usluge s ciljem da korisničko iskustvo učinimo što lakšim i ugodnijim.

Kreirali smo OneSAM kako bismo našim kupcima olakšali da što prije počnu koristiti proizvode koje su kupili od nas.

Što je OneSAM i za što se može koristiti?

OneSAM ili One Software Asset Management (Jedan softver za upravljanje imovinom) je web platforma na kojoj kupci mogu pronaći instalacijske datoteke za rabljeni softver kupljen od naše tvrtke. Broj narudžbe i e-pošta povezana s narudžbom koriste se kao vjerodajnice za prijavu – na ovaj način naši kupci dobivaju pristup točnim datotekama koje su im potrebne za instalaciju određenih proizvoda koje su kupili.

Platforma omogućuje korisnicima preuzimanje instalacijskih datoteka izravno na trenutnom uređaju ili generiranje privremene poveznice (koja vrijedi 48 sati) za preuzimanje na drugom uređaju. Također smo se pobrinuli da OneSAM bude razumljiv u svim zemljama u kojima poslujemo – trenutno postoji 12 jezika za odabir na vrhu stranice.

Vraćanje na stariju verziju sada je još lakše!

Nedavno smo dodali opciju preuzimanja instalacijskih datoteka za starije verzije kupljenog softvera – zahvaljujući pravima na stariju verziju! Za sve rabljene softverske proizvode na koje se primjenjuju ova prava, korisnici će vidjeti opciju ispod glavne verzije:

Vraćanje na stariju verziju softvera je pravo krajnjeg korisnika. Na primjer, ako je kupac kupio Windows Server 2022 Standard, može se vratiti na Windows Server 2019 Standard ili Windows Server 2016 Standard (ali se ne mogu koristiti u isto vrijeme). Prava na stariju verziju primjenjiva su za sve proizvode Volume licenciranja (poslužiteljski proizvodi, MS Office, itd.) i pružaju sjajnu priliku za implementaciju verzije softvera koja najbolje odgovara trenutnim potrebama Vašeg projekta.

Namjenski portal za složene projekte

U određenim okolnostima možemo izraditi OneSAM portal specifičan za projekt s naprednijim sadržajima, kao što su pravna dokumentacija i certifikati ključeva proizvoda za rabljeni softver kupljen od naše tvrtke. Ova vrsta portala posebno je korisna za projekte koji zahtijevaju platforme za upravljanje softverskom imovinom kao što je Microsoftov VLSC (Servisni centar za količinsko licenciranje), budući da može djelovati kao alternativa rješenjima koja izravno pružaju proizvođači softvera.

Imate projekt koji zahtijeva sveobuhvatniji pristup upravljanju imovinom? Kontaktirajte naš prodajni tim i provjerite ispunjava li projekt uvjete!

Trebate pomoć s OneSAM-om?

Obratite se našem timu za podršku i primite detaljne upute ili bilo koja druga objašnjenja koja Vam mogu zatrebati, putem chata ili e-pošte.

 


Spremi ovaj članak kao PDF

Proizvod dodan u košaricu