Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Dolazi Office 2019 – što znamo do sada?

  • Microsoft
  • Office

29. 8. 2018

Do sada je Microsoft bio pomalo tajnovit kako će izgledati Office 2019 i kakve će značajke sadržavati. Iz podataka koji su objavljeni sada znamo da će novi Office paket biti zasnovan na istom kodu kao i Microsoft 365 i da će posjedovati iste značajke koje su dodane u Microsoft 365 od uspostave sustava Office 2016. Pogledajmo nadolazeće promjene i nove značajke.

Novo korisničko sučelje

Microsoft će objediniti izgled svojih aplikacija na platformama, kao i njihovu punu značajku i online verzije, kako bi korisničko iskustvo bilo što dosljednije. Promjena u programu Outlook vjerojatno će biti najvidljivija jer ćete moći prilagoditi prikaz dolaznih poruka (e-mail) razgovorima, temama ili prioritetima.

Skype za tvrtke

Glavna komunikacijska usluga za klijente u Office-u 2019 bit će Microsoftovi timovi. Skype za tvrtke bit će dodatna instalacija, ali će i dalje biti podržana – to je osobito važno za organizacije koje još nisu prebačene na Microsoftove timove.

Nova cijena

Novi Office  paket imat će trajnu licencu, što znači da možete koristiti program koliko god želite. Kako bi odražavala tu vrijednost "vijeka trajanja" proizvoda, Microsoft je odlučio povećati cijenu za 10%.

Pregled novih značajki u četiri glavne aplikacije

Samo na sustavu Windows 10

Uz kraće vrijeme podrške programu (7 godina u usporedbi s 10 godina za Office 2016), Microsoft je također najavio da će Office 2019 biti podržan samo u sustavu Windows 10.

Ipak, nema potrebe za panikom, i dalje možete dobiti prethodnu verziju (Office 2016), koju podržava Windows 7, 8, 8.1 i 10. Izaberite iz naše ponude različitih Office 2016 izdanja i uštedite do 60% njihove izvorne cijene.


Dodatni savjet za pretplatnike Microsoft 365:

Već plaćate pretplatu na Microsoft 365? Trebali biste znati da je Microsoft najavio da će u dvije godine program biti podržan samo na sustavu Windows 10. Želite li unaprijed brinuti o tom pitanju? Nabavite Windows 10 u našoj e-trgovini za čak 49,99 €.

Proizvod dodan u košaricu