Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Forscope je sada distributer IceWarpa – sveobuhvatne produktivne platforme za organizacije!

  • Forscope vijesti
  • Priopćenje

17. 8. 2023

Postali smo službeni distributer ove platforme temeljene na pregledniku, porijeklom iz Češke. IceWarp je alternativa Microsoftu 365 i Google Workspaceu, ali je znatno jeftiniji u odnosu na oba rješenja – cijena je 50% niža nego za Microsoftove proizvode i 69% u odnosu na Googleove proizvode. Posebno za srednje velike tvrtke i javne institucije, može biti zanimljiva opcija za osiguranje jednostavne suradnje unutar tima, kao i čitave organizacije, po povoljnoj cijeni.

IceWarp nudi iste značajke kao i njegovi konkurenti, tj. uglavnom rad na zajedničkim dokumentima, online konferencije, timski chat, e-pošta na vlastitoj domeni, kalendar i još mnogo toga. Sve u jednom prozoru web preglednika. Također možete koristiti i mobilnu aplikaciju, tako da možete raditi doslovno s bilo kojeg mjesta.

IceWarp sučelje: E-pošta
IceWarp sučelje: Kalendar
IceWarp sučelje: TeamChat
IceWarp sučelje: Konferencije
IceWarp sučelje: Dokumenti
IceWarp sučelje: Bilješke
IceWarp sučelje: Nadzorna ploča
 
 
 

Partnerstvo s IceWarp-om bilo je logičan korak za nas. Danas neki od naših korisnika često ne mogu ni zamisliti svoj radni dan bez uredskih aplikacija, bilo da su ih postavili lokalno ili u oblaku. Zato smo tražili proizvod koji bismo dodali našem portfelju, a koji bi najbolje predstavljao naš moto (Same value, better price) i naš glavni cilj – pomoći tvrtkama i javnim institucijama da uštede na troškovima softvera, koji se zatim mogu koristiti za druge potrebne investicije.

Jakub Šulák
Izvršni direktor Forscopea

Glavne prednosti IceWarp proizvoda nisu samo bolja cijena, već i jednostavnost korištenja, sve-u-jednom pristup i poboljšana zaštita korisničkih podataka – u usporedbi s konkurentima, korisnici se mogu osloniti na činjenicu da se njihovi podaci ne samo štite, već se koriste samo unutar pohrane u oblaku bez drugih komercijalnih svrha.

Više o IceWarp proizvodu možete saznati ovdje.

Proizvod dodan u košaricu