Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

XBOX Play Anywhere

Imate Windows 10? Volite da igrate video igre? Volite slobodu?

Onda ste već vjerojatno čuli o novom programu Microsoft pod nazivom Xbox Play Anywhere. Windows 10 se može pohvaliti mnogim ekspanzijama i ova je samo jedna od njih. Kako funkcioniše povezivanje W10 i Xbox One svetova? Zapravo prilično jednostavno. Hajde da pogledamo, prije no što počnete igrati.

Kako mogu igrati gdje želim?

Kao što ime sugerira, ova aplikacija podrazumijeva da svoju igru možete igrati i završiti gotovo bilo gdje. Dovoljno je samo da kupite igru, koja ovu funkciju podržava i bez dodatne naknade možete igrati na Xbox One, i na računalu sa sustavom Windows 10. Kako bi sve prošlo glatko, potrebno je imati na svom računalu Windows 10 i to sa posljednjim ažuriranjem (vaše računalo mora biti namenjeno za igre i raspolagati određenim radnim parametrima), isto tako morate imati zadnje ažuriranje i na konzoli Xbox One. Na kraju Vam ostaje samo da se prijavite u svoj korisnički nalog na Xbox Live/Microsoft.

Nalog u Xbox Live

Zahvaljujući njemu postajete dio globalne zajednice igrača. Preko naloga se možete hvaliti ostvarenim postignućima, vršiti poboljšanje svog avatara, pratiti svoje omiljene igre ili igrati sa svojim prijateljima, sa kojima možete u bilo kojem trenutku razgovarati i planirati strategije preko chata.

Također možete putem funkcije Looking for Group pronaći igrača sa sličnim interesima, i napraviti sa njima svoje privatne klubove- i to na Xbox One, računalu, tabletu ili telefonu sa Windows 10.

Jedna zanimljivost: svakog mjeseca je na Xbox Live preko milijardu igara na jednu grupu igrača. Serveri imaju snažne performanse, što znači da ne morate brinuti o iznenadnom prekidu igre ili o sporoj igri.

Igre koje podržavaju funkciju Xbox Play Anywhere

Na ovoj funkciji je super, da ako kupite igru koja je podržavana, možete je koristiti i igrati na Xbox One ili W10 bez ikakvih drugih naknada.

Igre možete nabaviti na primjer ovdje:

Sve što želite znati o funkciji Play Xbox Anywhere ili direktno o konzoli Xbox One možete pronaći ovdje.

Proizvod dodan u košaricu

    Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana