Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Što možemo očekivati od jesenje aktualizacije Windows 10?

Windows 10 se stalno mijenja i poboljšava. Na jesen (najvjerojatnije u rujnu) stiže velika nadogradnja pod nazivom Fall Creators Update. To je druga aktualizacja posle Creators Update, koja je bila namenjena kreativnim korisnicima. Što novo nam donosi? 

 

Stvaranje priča sa Story Remix

To neće biti obične priče, ali Vaše lične. Story Remix će Vam omogućiti stvaranje filmova. Kako? Radit će sa Vašim videima i fotografijama, koje će biti povezane sa jednim narativom i muzikom u pozadini. Moviemaker bi trebalo da se postidi i zacrveni...

Zakoračite u prošlost sa novim Timeline

Timeline je veoma zanimljiva aplikacija i zahvaljujući njoj možete lako provjeriti što ste radili na računalu u prošlosti. Vrijemenska osa će Vam omogućiti putovanje kroz vrijeme, i lako ćete saznati što ste radili, na prjimer prije dva mjeseca. Možete lako vratiti datoteke, web stranice ili aplikacije, kao da ih nikada niste ni zatvarali.

Poboljšana Cortana

Cortana je opet malo napredovala. Zahvaljujuči tome će dovršavati posao koji ste započeli na računalu na nekom drugom uređaju - na primjer tabletu ili mobilnom telefonu. Nije riječ samo o dokumentima, na drugim uređajima ćete moći dovršiti gledanje filmova ili slika.   

My People na dohvat ruke

Sljedeća novost je My People funkcija, koja će Vam omogućiti da Vam Vaši prijatelji ili obitelj budu na dohvat ruke. Od sada će Vam biti lakše socijalizovati se preko Skype-a ili putem e-maila. 

Microsoft Fluent Design

Zahvaljujući punoj aktualizaciji dobivamo novi design. Windows 10 Environment će biti više naklonjen korisnicima. Očigledno je da su uradili odličan posao u Microsoftu i da se imamo čemu radovati.

Proizvod dodan u košaricu

    Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana