Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Nove karte sa nadogradnjom Windows 10

Novo i toliko očekivano ažuriranje Creators Update za Windows 10 je konačno stiglo, i sa njim stiže puno novosti. Osim svih onih kreativnih poboljšanja, o kojima smo izvijestili još prije pokretanja, treba da bacimo bliži pogled na jedno od najvećih iznenađenja – na karte.

Crtanje na karti

Karte u Windows sada imaju (za razliku od ostalih karata na primjer u Google-u) veliku prednost. Možda je vama ovakva funkcija već nekoliko puta pala na pamet, i vi ste razmišljali, kako bi bilo da imate takvu funkciju! I gle! Crtanje olovkom u karti je doista stvarnost. Možete nacrtati rutu (koristite funkciju Pisati dodirom), koju želite proći. Karta će rutu prilagoditi stvarnim stazama i izmjeriti pravu udaljenost.

3D izgled

Jedna od najznačajnijih promjena je prijelaz na 3D. Unesite režim Gradovi u 3D, približite kartu s visine i gledajte gradove ili prirodu u puno realnijem obliku. Još jedna prednost je tzv MapBillboard sučelje. Ono pokazuje detaljnu sliku ili opis objekta.

Omiljene lokacije

Kafići, tvrđave, dvorci, gradovi, barovi – sva mjesta koja Vam se sviđaju, sada možete proizvoljno označiti na karti i tako napraviti Vaše baze podataka, ili bolje rečeno kolekciju prekrasnih mjesta. Ova praktična funkcija će Vas podsjetiti na mjesta koja ste posjetili i na koja želite da se vratite, ili na mjesta koje tek želite posjetiti.

Poboljšanje karte

Da li poznajete neko mjesto koje je obično dostupno ali se na karti ne prikazuje? Znate neku cestu koju karta očito uopće ne može zabilježiti? Znate da kafići u tom i tom selu imaju radne sate koje na karti ne vidite? Pomozite poboljšati kartu!

Karte će se i dalje poboljšavati, ali sada se već čini da nam mogu sasvim solidno služiti.

Proizvod dodan u košaricu

    Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana