Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Nova priča Windows 10 sa Story Remix

Zadnji put smo rekli šta nas čeka u novoj jesenjoj aktualizaciji Fall Creators Update za Windows 10. Jedno od najvećih iskušenja sa liste je sigurno bila potpuno nova aplikacija Story Remix, koja će zamjeniti već pomalo zastario Movie maker. Čemu se u slučaju ovog programa možemo radovati?  Hajde da malo pojasnimo.

Ko je nekad rezao videa u programu Movie maker, možda ga je veoma zavolio. Zašto? Najviše zbog njegovog neizmerno lakog upravljanja. U tome bi njegov nasljednik trebao biti dosta sličan. Ali njegovih funkcija je nekoliko puta više.

Sastavni dio videa bit će 3D objekti

Osim toga, što ćete moći rezanjem napraviti vlastitu priču od fotografija i snimaka, možete se radovati još mnogim više sofisticiranim unosima. Intuitivno uređivanje videa iz vlastite fioke bit će obogaćeno dodavanjem 3D objekata.

Story Remix će biti povezan na Remix 3D i Paint 3D, tako da se u vašim videima mogu pojavljivati najroznovrsniji objekti, koje sami nacrtate i modulirate. A ako se ne budete željeli s tim baš toliko igrati, možete pogledati databazu objekata i izabrati jedan.

Glazba u snimku se podrazumijeva

Aplikacija je potpuno  prilagođena i pojednostavljena, što je vidjeti i pri dodavanju glazbenih zapisa. Njih jednostavno odaberite u Groove klikanjem na gumb Remix. Na kraju ostavite program da radi za Vas ili mijenjajte, dok niste skroz zadovoljni.

Povezanost prije svega

Na dispoziciji će biti aplikacija Story Remix za Android, iOS i Windows. Editaciju svojih snimaka ćete tako moći sinhronizirati na svim svojim uređajima. Možete početi na mobilnom telefonu a na računalu možete rezultat lijepo ugladiti.

Story Remix se osim toga ne boji ni nekih osnovnih animovanih efekata. Više toga ćemo znati tek u rujnu, kada će se u našem Windows 10 pojaviti ova pametna aplikacija, koja obećava dobru zabavu. 

Proizvod dodan u košaricu

    Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana