INFORMACIJE O COVID-19: Zbog širenja koronavirusa radimo udaljeno iz svojih domova kako bismo ostali sigurni. Bitno je napomenuti da to ne utječe na usluge koje pružamo našim kupcima. Još uvijek smo tu za vas - 100%!
Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Plaćanje i dostava

Plaćanje

Imate sljedeće dvije opcije kako platiti narudžbu:

Način plaćanja
Debitne / kreditne kartice Ako želite platiti karticom, na kraju postupka naručivanja, automatski ćete biti preusmjereni na siguran mrežni sustav PayU. Plaćanje će se izvršiti nakon što unesete podatke o kartici.
Bankovni prijenos Informacije o plaćanju i cijenama dobit ćete u e-pošti s potvrdom u vezi s narudžbom.


Napomena: Pružamo prošireno jamstvo povrata novca (30 dana) tijekom kojeg možete vratiti svoj proizvod i dobiti ćete puni povrat novca (obično u roku od 3 - 5 radnih dana).

 

Dostava

  • Dostava je uvijek besplatna.
  • Vaša će narudžba biti poslana čim primimo uplatu.
Način isporuke
Elektronska dostava putem e-pošte Vaša licenca će biti isporučena na e-poštu koju unesete prilikom narudžbe. Informacije o instalaciji i aktivaciji proizvoda kao i ključu proizvoda dobit ćete u obliku PDF certifikata. To je najbrži i najučinkovitiji oblik isporuke vaše licence.

 

 

Kada će moja narudžba stići?

Vrijeme isporuke ovisi o specifičnoj kombinaciji načina dostave i načina plaćanja. Pogledajte tablicu u nastavku da biste dobili ideju kada možete očekivati da će vaši proizvodi stići.

Način plaćanja Vrijeme
S karticom 15 minuta / 1 radni dan*
Bankovnim prijenosom 1 - 5 radnih dana


*
odnosi se na odabrane proizvode

Proizvod dodan u košaricu

    Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana