Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Office 2011 Standard za MAC

gb|upper
engleski i 1 druga jezika
 • DE njemački
15min
product-img-forscope-Office-2011-Mac@0.5x
Slika je ilustrativna. Proizvod se isporučuje bez ambalaže.
Odaberi verziju:
Na zalihi Nemamo na stanju
Dostava
 • Putem e-maila
  Putem kurira
 • Na zahtjev U roku od 3 radna dana U roku od 1-2 radna dana U roku od 15 minuta
 • Besplatna dostava
Također, preporučujemo:
1 524 kn 629 kn 503,20 kn bez PDV-a (25%)
98% kupaca preporučuje kupovinu na forscope.hr
Vrsta licence:
puna verzija
Vrsta distribucije:
volume (OLP, EA ili slično); elektronički certifikat
Licenca vrijedi:
doživotno
Prenosivost:
prenosiv
Način instalacije:
instalacija iz instalacijske datoteke proizvođača (pružamo vezu za preuzimanje datoteke)
Arhitektura:
32/64 bit
Kompatibilnost s OS-om:
macOS
 • Certifikat o licenci
 • Dokumentacija u skladu s EU zakonima (Izjava prodavatelja)
 • Potvrda kupnje (faktura)
 • Instalacijska datoteka za preuzimanje
Razlučivost zaslona:
1280×800 ili viši prikaz
Operacijski sustav:
macOS X Leopard (10.5.8) do macOS Mojave (10.14)
Format tvrdog diska:
HFS+ (također poznat kao macOS Extended ili HFS Plus)
Prostor na tvrdom disku:
2,5 GB
Memorija:
1 GB RAM
Procesor:
Intel

Office 2011 Standard za MAC

Microsoft Office 2011 Standard za Mac nudi 4 moćne aplikacije (Outlook, Word, Excel, PowerPoint) koje će vam pomoći da dobijete najbolje rezultate u uredu i kod kuće. Ova verzija također dolazi s Lync - jedinstvenom komunikacijskom platformom.

Izradite svoje ideje iz stvarnosti da biste stvorili profesionalne tekstualne dokumente, prezentacije ili proračunske tablice sa sveobuhvatnim skupom alata. Dajte svojim idejama samo onaj oblik koji im je potreban i impresionirajte svakoga tko vidi vaš rad. Osim toga, Office za Mac i Office za Windows kompatibilni su s Vama i svima s bilo kim!

Word 2011
Uključite obične tekstove u moderne i jasno strukturirane dokumente, dodajte slike, grafikone ili veze i iskoristite širok raspon značajki aplikacije. Radite na cijelom zaslonu, promijenite svaki element dokumenta s dinamičkom promjenom redoslijeda ili podijelite svoj rad s bilo kim tko posjeduje Word (bez obzira na to koriste li MAC OS X ili Windows).

 

Excel 2011
Učinkovito sredstvo za praćenje financija i podataka općenito, kreiranje grafikona, izrada statistike ili jednostavno stvaranje dobro uređenih popisa s bezbroj stavki. Prikupite podatke, analizirajte, sortirajte, filtrirajte, izrađujte, automatizirajte zadatke koji se ponavljaju i još mnogo toga. Zatim sve to jednostavno i profesionalno oblikujte!

 

PowerPoint 2011
Moćno rješenje za stvaranje lijepih i impresivnih prezentacijskih prezentacija za sve okolnosti. Osim brojnih opcija za uređivanje teksta, možete dodavati slike, videozapise, web-lokacije ili prezentacije na novu razinu.

 

Outlook 2011
To je sve što vam je potrebno za upravljanje svim svojim e-mailovima i kalendarima na jednom mjestu. Aplikacija ima mnoge značajke koje će pojednostaviti svakodnevno radno opterećenje i olakšati održavanje planiranih događaja. Učinite vašu pristiglu poštu neograničenom tako što ćete smanjiti duge niti e-pošte u jedan razgovor, pregledati kalendar izravno u poruci e-pošte ili pregledati privitke u trenu.

 

Lync
Koristi se za jednostavnu komunikaciju, Lync podržava trenutne poruke, telefonske pozive i video konferencije. Ostanite povezani sa svima unutar i izvan ureda.
 
važna: Nije moguće instalirati verzije softvera za glasnoću i maloprodaju na isti uređaj. To znači da, na primjer, ne možete instalirati Microsoft Office i Project Professional na isto računalo.

Provjera dostupnosti

Sažetak

Proizvod dodan u košaricu

  Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana