Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Microsoft 365 Family – 1 godina

HR
hrvatski i više od 10 drugih jezika
 • GB engleski
 • DE njemački
 • FR francuski
 • IT talijanski
 • PT portugalski
 • ES španjolski
 • RU ruski
 • SI slovenski
 • RS srpski
 • HU madžarski
 • + nekoliko drugih jezika
product-img-forscope-Microsoft-365-Family@0.5x
Slika je ilustrativna. Proizvod se isporučuje bez ambalaže.
express-delivery
Na zalihidostava u roku od 5 minuta
Trenutno neraspoloživo
Dostava e-poštom
625 kn
619 kn
773,75 kn s PDV-om (25%)
98% kupaca preporučuje kupovinu na forscope.hr
 • Elektronički certifikat
 • Prenosivo (online aktivacija)
 • 1-godišnja pretplata do 6 korisnika
 • Samo za nekomercijalnu upotrebu
 • Kompatibilan je sa sustavom Windows OS, macOS, Android i iOS
 • Sadržaj: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access
 • Usluge: OneDrive
 • Može se koristiti kao nova pretplata ili za obnovu
 • Važno: Microsoft pretplate se ne mogu refundirati.
Vrsta proizvoda:
puna verzija
Vrsta distribucije:
pretplata; elektronički certifikat
Vrijedi:
1 godinu
Prenosivost:
prenosiv
Način instalacije:
instalacija iz instalacijske datoteke proizvođača (pružamo vezu za preuzimanje datoteke)
Arhitektura:
32/64 bit
Kompatibilnost s OS-om:
Windows, macOS, Android, iOS
Upotreba:
samo za nekomercijalnu upotrebu
Jezik:
višejezični softver
Kompatibilnost MS Office-a:
MS Office Home and Student, MS Office Home and Business, MS Office Professional
Kompatibilni brojevi proizvoda (P/N):
6GQ-00024, 6GQ-01076
 • Certifikat o softveru
 • Dokumentacija u skladu s EU zakonima (Izjava prodavatelja)
 • Potvrda kupnje (faktura)
 • Instalacijska datoteka za preuzimanje
Procesor:
dual-core 1,6 GHz
Memorija:
4 GB RAM
Prostor na tvrdom disku:
4 GB (za Windows); 10 GB (za Mac)
Operacijski sustav:
Windows 7, 8.1, 10, Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016; tri posljednje macOS verzije
Razlučivost zaslona:
1280×768 ili viši prikaz
Grafika:
DirectX 9 grafički procesor s WDDM 2.0 upravljačkim programom

Microsoft 365 Family – 1 godina

Microsoft 365 Family nudi paket temeljen na pretplati, koji omogućuje pristup svim osnovnim aplikacijama sustava Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access i Publisher za korisnike računala) i druge usluge. Također, možete iskoristiti pohranu od 1 TB u sustavu Microsoft OneDrive i 60 minuta besplatnih Skype poziva mjesečno za jednostavnu komunikaciju i suradnju s drugima.

Aplikacije se automatski ažuriraju, a pored redovnih velikih popravaka i sigurnosnih ažuriranja odmah ćete dobiti sve nove značajke. Za razliku od vlasnika samostalnih Office paketa, Microsoft 365 pretplatnici imaju pristup značajkama povezanim s oblakom (cloud).

Važno: Jednu pretplatu može koristiti do 6 korisnika. Program se može instalirati na svim vašim uređajima (više računala / Mac računala, tableta i telefona koji rade na sustavima Windows, iOS ili Android).

 

Word 365 pomoći će vam u stvaranju modernih i jasno strukturiranih dokumenata. Novi alati za prepoznavanje riječi i poboljšanu tehnologiju za otkrivanje pogrešaka pravopisa i gramatike zajedno s alatom Microsoft Translator pružit će vam veliku podršku za pisanje bez obzira na kojem jeziku pišete. Word 365 nudi i pretvorbu dokumenata u interaktivne web-stranice koje se lako dijele.

 

Excel 365 donosi potpuno novi dizajn vrpce koji program čini ugodnim na svim zaslonima. To će vam pomoći da brzo i precizno obradite veliku količinu podataka. Izradite proračunske tablice iz predložaka i pomoću aplikacije pretvorite svoje podatke u zadivljujuće dokumente. Predstavite rezultate analize podataka svojim kolegama u obliku koji će biti lako razumljiv. Uživajte u novim značajkama kao što su 3D modeli, Scalable Vector Graphics, Ink jednadžbe za uključivanje složenih matematičkih jednadžbi i još mnogo toga!

 

Uz PowerPoint 365 možete predstaviti svoje fotografije, poslovne ideje, planove ili izvješća na vrlo sofisticiran način. Oblikujte svoju priču i ideje u prekrasan dizajn koji pokreću bogate animacije, PowerPoint Morph, kinematografski pokreti ili 3D modeli. Nova značajka PowerPoint Zoom uvodi nelinearno pripovijedanje, koje vam omogućuje stvaranje interaktivnih sažetaka slajdova gdje će vašim prezentacijama dati novi izgled. Upotrijebite @mentions u komentarima kako biste svojim suradnicima dali do znanja kada vam je potreban njihov doprinos i uživajte u brzoj suradnji s bilo kojeg mjesta.

 

Outlook 365 je vodeća aplikacija u industriji za slanje e-pošte, spremanje kontakata i upravljanje zadacima te osobne i grupne kalendare. Jedna od novih dodataka je značajka Cache fokusa koja razdvaja pristiglu poštu na karticu Fokusirano, koja uključuje najvažnije adrese e-pošte i karticu Ostalo, gdje možete lako pristupiti ne tako važnim porukama. Možete vidjeti i osobe koje odgovaraju na zahtjev za sastanak, upotrijebiti naredbe @ za označavanje osoba u porukama e-pošte ili odabrati vrijeme koje će biti prikladno za svakoga prilikom zakazivanja obveza u različitim vremenskim zonama.  

Outlook 365 omogućuje korištenje animiranih GIF-ova, a time i još bolje načine izražavanja. Program se stalno ažurira i pruža najbolje komunikacijske značajke koje će vam pomoći povećati produktivnost.

 

Aplikacija OneNote nije dio paketa Microsoft 365 i zamijenjena je programom OneNote za Windows koji je uključen u sustav Windows 10.

 

Publisher 365 (samo PC) pomaže vam u stvaranju, personaliziranju i dijeljenju širokog raspona publikacija profesionalne kvalitete. Bilo da se radi o marketingu ili prodajnim materijalima za ispis, publikacijama za vašu web-lokaciju ili biltenima, Publisher će vam pomoći da dobijete najbolje rezultate.

 

Access 2019 (samo PC) omogućuje vam da izgradite bazu podataka čak i ako niste stručnjak za bazu podataka ili ne znate kako pisati kod. Ovaj moćan sustav upravljanja omogućuje pohranu, sortiranje, analizu, sažimanje i prikazivanje ogromne količine podataka. Najnovija verzija dolazi s mnogim poboljšanim alatima i značajkama. Vaš veliki broj podataka sada se može izračunati mnogo učinkovitije!

 

Microsoft OneDrive 365 pruža pohranu od 1 TB za jednostavno dijeljenje i suradnju na vašim datotekama u realnom vremenu

 

Skype 365 povezuje ljude pružajući besplatne video i glasovne pozive (razgovore jedan na jedan i grupne razgovore), komunikaciju putem izravne razmjene poruka i dijeljenje datoteka. Uključuje 60 minuta besplatnih poziva mjesečno na fiksnim i mobilnim telefonima. Ostanite u kontaktu s drugima bez obzira gdje se nalazite!

Provjera dostupnosti

Sažetak

Proizvod dodan u košaricu

  Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana