Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Kako vratiti ili zamijeniti proizvod(e)?

Kako zamijeniti ili vratiti proizvod:

Dva različita obrasca možete upotrijebiti ako želite vratiti ili zamijeniti proizvode koje ste kupili od nas. Ispunite Zahtjev za jamstvo ako želite zamjenu ili upotrijebite obrazac za raskid ugovora da biste vratili proizvod i dobili povrat novca.

Preuzmite jamstvo za zamjenu vašeg proizvoda
Preuzmite raskid ugovora za vraćanje proizvoda

Pročitajte sljedeći tekst za više informacija o svakoj od dokumenata i o procesu traženja zamjene proizvoda ili povrata sredstava.

Zahtjev za jamstvo

Ako vam je potrebna zamjena proizvoda, molimo ispunite obrazac zahtjeva za jamstvo. Potrebno je popuniti sve potrebne podatke kako bismo što prije mogli ispuniti vaš zahtjev.

  • Potrebno je ispuniti, ištampati, potpisati i priložiti obrazac zahtjeva za jamstvo na sva jamstvena potraživanja. Uvijek pošaljite popunjeni ištampani, potpisani, skenirani / fotografirani dokument u PDF formatu.
  • Ne prihvaćamo nikakve proizvode koji su nam poslani pod plaćanjei priuzecu.
  • Dobavljač se obvezuje podmiriti jamstveni zahtjev u korist kupca što je prije moguće, a najkasnije u roku 30 dana od dana primitka obrasca za jamstvo i proizvoda koji su opisani u njemu.
  • Ne prihvaćamo robu vraćenu kasnije od 2 godine od njihove početne slanja kupcu.

Molimo Vas da vrlo pažljivo pročitate jamstveni obrzac, prije nego što nam ga pošaljete. Hvala vam!

Raskid ugovora

Možete vratiti bilo koji proizvod koji kupite i dobiti povrat novca. Nudimo 30-dnevno razdoblje raskida ugovora. Ako želite vratiti jedan ili više proizvod, ispunite obrazac za Raskid ugovora. Potrebno je popuniti sve potrebne podatke kako bismo što prije mogli ispuniti vaš zahtjev.

  • Potrebno je ispuniti, ištampati, potpisati i priložiti obrazac zahtjeva za jamstvo na sva jamstvena potraživanja. Uvijek pošaljite popunjeni ištampani, potpisani, skenirani / fotografirani dokument u PDF formatu.
  • Ne prihvaćamo nikakve proizvode koji su nam poslani pod plaćanjei priuzecu.
  • Dobavljač se obvezuje podmiriti raskid ugovora u korist kupca što je prije moguće i najkasnije u roku 30 dana od dana primitka ovog obrasca za raskid ugovora i proizvodi koji su u njemu opisani.
  • Proizvodi se mogu vratiti u roku 30 dana od njihovog početnog slanja kupcu.

Molimo pažljivo pročitajte raskid ugovora prije nego što nam ga pošaljete. Hvala vam!

Često postavljana pitanja

Koliko traje postupak jamstvenog postupka?

Zahtjev za jamstvo će biti riješen najkasnije u roku  30 dana od datuma zahtjeva, osim ako se međusobno ne dogovorei duže vrijeme. Preduvjet je da pružite sve informacije koje će dovesti do brze obrade tvrdnje. To se osigurava slanjem ispravno ispunjenog obrasca za jamstvo.

Hoćete li me obavijestiti o promjenama statusa postupka traženja jamstva?

Bit ćete obaviješteni o svim promjenama statusa vašeg zahtjeva putem e-maila. Strogo se pridržavamo postupka za podnošenje jamstva i nastojimo riješiti sve tvrdnje što je brže moguće.

Tko plaća troškove vezane uz povrat proizvoda?

Ako imate troškove vezane uz vraćanje fizičkih proizvoda, a vaša je tvrdnja opravdana, pokrivat ćemo ove troškove na temelju dokaza o uplati (kao što je potvrda o poštanskim uredima,racun ili sličnim dokumentima).

Proizvod dodan u košaricu

    Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana