Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Software Deals postaje Forscope!

  • Forscope vijesti
  • Priopćenje

26. 3. 2020

Zašto mijenjamo ime?

Ideja o preimenovanju i obnovi naše tvrtke razvija se u našim glavama više od godinu i pol. Osjetili smo da je potreban pomak kako bismo pružili još bolje i šire usluge prilagođene potrebama naših kupaca. Također smo se željeli jasno razlikovati od ostalih tvrtki na sekundarnom tržištu softvera zbog konfuzija i nepotrebnih problema, vezanih uz nepouzdane prodavače softvera.

Drugi važan razlog preimenovanja bio je činjenica da smo željeli objediniti brend na svih 11 europskih tržišta na kojima je naša tvrtka prisutna.

Novo ime i logotip bolje izražavaju suštinu i viziju našeg branda kao i vrijednosti na kojima je izgrađen. Također nam omogućava bolju zaštitu brenda, jer je Forscope sada zaštitni znak registriran u Europskoj uniji.

Uzbuđeni smo oko svega što će nam ova promjena donijeti  odmah a i u budućnosti (kao što je i daljnje proširenje našeg portfelja proizvoda) i nadamo se da ćete uživati i u ovom novom putovanju s nama!

Kada će se ta promjena dogoditi?

Tijekom mjeseca Travnja. Postupno ćemo sve jezične verzije naše web stranice premjestiti na novi URL. Ako u preglednik upišete www.software-deals.hr, bit ćete automatski preusmjereni na novi: www.forscope.hr

Što to znači za vas - naše kupce?

Za vas, jedina razlika će biti u tome što ćete posjetiti web stranicu s drugim imenom. Ako imate račun, on će biti prenesen na novu web stranicu i koristit ćete iste podatke za prijavu kao i obično. Telefonski brojevi za podršku korisničkoj službi, upravitelju računa ili našem uredu ostaju isti.

Što još ostaje isto:

  • Forscope brend je u vlasništvu RA Software s r.o., iste tvrtke koja posjeduje brend  Software Deals
  • broj bankovnog računa
  • Ljudi - neće biti nikakvih kadrovskih promjena povezanih s preimenovanjem naše tvrtke

U koliko želite znati više, ne ustručavajte se kontaktirati nas, rado ćemo vam odgovoriti.

Neka započne novo poglavlje pružanja izvrsnog pristupačnog softvera!

Vaš uskoro Forscope team

Proizvod dodan u košaricu