Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Božićne želje i pregled 2022

  • Forscope vijesti

22. 12. 2022

Sretan Božić
i sretna Nova godina!

Hvala Vam što ste bili s nama u 2022. godini! Mnogo toga se dogodilo ove godine i nadamo se da cijenite sve promjene i poboljšanja koja smo za Vas pripremili. U nastavku možete vidjeti pregled svih važnijih događaja. Također možemo Vam otkriti da postoji još mnogo toga čemu se možemo radovati u sljedećim mjesecima. Uživajte u Božiću i sve najbolje u nadolazećoj godini!

Sažetak 2022.

Nova verzija naše web stranice

Pokrenuli smo novi izgled naše web stranice, koji bolje odražava naš fokus na B2B i javni sektor. Donosi još više informacija o rabljenom softveru, uštedama i prednostima kupnje kod nas nego ikada prije!

Akvizicija SoftwarePro-a

Naša tvrtka postala je još veća. Početkom listopada 2022. slovački brend za prodaju rabljenog softvera SoftwarePro postao je dio naše tvrtke.

Vjerujemo da ćemo se zahvaljujući našoj akviziciji SoftwarePro-a moći još više približiti ostvarenju našeg dugoročnog cilja – uštedi financijskih sredstava tvrtkama i javnim institucijama,” kaže osnivač i predsjednik uprave Forscopea, Jakub Šulák.

Nove kolege

Tijekom ove godine našoj se tvrtki pridružilo čak 13 novih ljudi! Poželjeli smo dobrodošlicu 3 novih kolega u našem sjedištu u Brnu i 10 novih voditelja prodaje na svim tržištima na kojima poslujemo.

Konferencije

Sudjelovali smo i bili partneri nekoliko konferencija u Češkoj, Poljskoj, Hrvatskoj i Grčkoj gdje smo upoznali mnogo zanimljivih ljudi iz javnog i komercijalnog sektora. Bilo je sjajno iskustvo upoznati ljude iz različitih industrija i podijeliti svoje znanje o tome kako mogu jednostavno uštedjeti s rabljenim softverom.

Webinari

U proljeće smo započeli s organizacijom vlastitih Forscope webinara usmjerenih na upoznavanje korištenog softvera, njegove pravne pozadine i prednosti koje donosi tvrtkama i organizacijama. Tijekom godine održali smo desetke webinara na različitim tržištima sa stotinama sudionika.

Počeli smo stvarati YouTube videozapise

Pokretanjem videa “Kako vam možemo pomoći uštedjeti do 80% na troškovima softvera”, počeli smo proizvoditi korisne uvodne videozapise o različitim temama vezanim uz naše poslovanje (kao što su razlike između novog i rabljenog softvera ili kako pomažemo javnim institucijama da uštede na softveru) koje su predstavili naši iskusni kolege.

Svi mi u Forscopeu želimo Vam čes­tit Božić u krugu najmilijih te puno uspjeha u novoj godini!

Proizvod dodan u košaricu