Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Osiguranje od odgovornosti – dodatna garancija za kupovinu bez rizika

  • Zakonitost

31. 3. 2023

Kada je riječ o rabljenom softveru, mi u Forscopeu neprestano nastojimo našim kupcima olakšati odluku o kupnji od nas te ih uvjeriti da će njihovo poslovanje s našim proizvodima biti sigurno i zaštićeno. Stoga smo kontaktirali Vienna Insurance Group (točnije Kooperativu, češku podružnicu VIG-a), koja je jamčila za našu tvrtku i osigurala sveobuhvatno osiguranje od odgovornosti za svaku potencijalnu štetu.

Koji su uvjeti osiguranja od odgovornosti?

  • Osiguranje pokriva svaku potencijalnu štetu koja može nastati u vezi s kupnjom bilo kojeg rabljenog softvera od Forscopea.
  • Osiguranje pokriva sve transakcije diljem Europe.
  • Osiguranje pokriva štetu do 20 mil. CZK (ili protuvrijednost od približno 850 000 €).

Potvrdu o osiguranju možete pogledati ovdje: PDF

O Vienna Insurance Group

Vienna Insurance Group (VIG) je vodeća osiguravateljska grupa u srednjoj i istočnoj Europi. Sastoji se od više od 50 osiguravajućih društava i mirovinskih fondova s oko 29 000 zaposlenih, a svojim klijentima pruža najbolju moguću zaštitu od rizika svakodnevnog života.

Što dodatno potvrđuje našu vjerodostojnost?

Osiguranje od odgovornosti samo je još jedna mogućnost jamstva koju nudimo našim klijentima kako bi kupnja softvera od nas bila potpuno bezbrižna. Međutim, naš cilj je da uopće ne moramo koristiti osiguranje od odgovornosti.

Naš kredibilitet podupiru sljedeće činjenice:

  • na tržištu rabljenog softvera smo više od 10 godina;
  • našim kupcima dostavljamo detaljnu dokumentaciju o softveru, zajedno s izjavom prvog kupca (nužan preduvjet za pravni prijenos vlasništva nad softverom);
  • mi smo Microsoftov partner i imamo ISO 9001 stručnjake za certifikaciju i licenciranje certificirane kao Software Asset Management Professional od strane BSA Verafirma;
  • mi smo dobavljač rabljenog softvera za stotine javnih institucija i korporacija;
  • mi smo financijski stabilna tvrtka s transparentnim ekonomskim izvještavanjem i revizijom.

Želite li dalje razgovarati o jamstvima koja dajemo za naše proizvode? Obratite se našem prodajnom timu i rado ćemo odgovoriti na sva pitanja koja imate na ovu temu!

 


Spremi ovaj članak kao PDF

Proizvod dodan u košaricu