Nemate još račun? Izradite novi

Postavke

Aktivacija starijih Autodesk proizvoda više nije moguća – ili ipak jest?

  • Licenciranje

4. 7. 2022

Vlasnici proizvoda Autodesk 2014 i starijih možda su nedavno primili sljedeću e-poruku:

'Vaš Autodesk softver je pri kraju aktivacije

Od 1. srpnja 2022. Autodesk više neće podržavati aktivaciju licence za verzije 2011. do 2014. i molimo vas da nadogradite na podržanu verziju. Možete nastaviti koristiti svoj proizvod ako ga već imate instaliran, ali više nećemo pružati podršku, uključujući ponovnu aktivaciju, za ove verzije. (…)'

Ova poruka dovodi u zabludu i dio je Autodeskovih nastojanja da trajne licence učini zastarjelima i namami što više ljudi da prijeđu na softver temeljen na pretplati.

Da budemo jasni: vaš softver neće biti deaktiviran! Iako je istina da od 1. srpnja 2022. ne možete aktivirati novoinstalirane proizvode Autodesk 2011-2014 online (drugim riječima, stavljanjem ključa proizvoda u prozor za aktivaciju), još uvijek možete aktivirati svoj proizvod kontaktiranjem tehničke službe Autodesk podrške. Sve što trebate učiniti je zatražiti aktivaciju ispunjavanjem odgovarajućeg obrasca, a oni će za vas generirati aktivacijski kod.

Autodeskovu tehničku podršku (na engleskom) možete kontaktirati putem ove poveznice: https://knowledge.autodesk.com/contact-support
Ispravan put za vaš upit je: Post-purchase support → Install and activate.

Posjedujete li trajne Autodeskove proizvode koji vam više nisu potrebni ili će vam uskoro postati suvišni? Prodajte ih nama!

Želite li kupiti trajne Autodeskove proizvode? Provjerite naš portfelj!

Proizvod dodan u košaricu